Γιούρκας Σεϊταρίδης – Έλενα Παπαβασιλείου

Η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού, Έλενα Παπαβασιλείου και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης, έκαναν το βράδυ της Τρίτης στο Villa Mercedes την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι.

«Είναι μόλις λίγες μέρες μαζί» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. «Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Από την πρώτη στιγμή ο Γιούρκας ενθουσιάστηκε μαζί της ενώ εκείνη δεν άργησε καθόλου να ανταποκριθεί στο φλερτ του». Το ζευγάρι έφτασε στον privé χώρο του club-restaurant λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα και κάθισε στο κεντρικό τραπέζι. «Ο Γιούρκας δεν έπαιρνε το βλέμμα του από πάνω της, την αγκάλιαζε και τη χάιδευε διαρκώς. Εκείνη ήταν πιο συγκρατημένη στις κινήσεις της, αλλά έδειχνε να απολαμβάνει την προσοχή που της έδειχνε ο συνοδός της». Το ζευγάρι αποχώρησε από το Villa Mercedes λίγο μετά τις τρεις.

Yupi.gr

Υ.Γ.: Αν θέλετε μπορώ να βάλω και φωτό του Γιούρκα! 😛

12/11/09
Την Κυριακή 8/11, ο Γιούρκας πήγε στο Βέρτη με τη συνοδεία της Θέλξης,

null

αρκετά περασμένη ώρα. 😯 Είναι η Έλενα παρελθόν; Έπεσαν τίτλοι τέλους; 🙄

19/2/10
➡ Έπεσαν τίτλοι τέλους, είναι βέβαιο. Το πράγμα με τη Θέλξη μάλλον προχώρησε.

Αναρτήθηκε στις Gossip. 2 Σχόλια »

2 Σχόλια to “Γιούρκας Σεϊταρίδης – Έλενα Παπαβασιλείου”

  1. PanosGR Says:

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΝΑ (ΚΟΝΤΙΝΑ-ΜΑΚΡΙΝΑ) ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΝΑΤΑΛΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CLUE! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ SONGS ΕΚΕΙ!

  2. 4minister Says:

    Δεν είχα δει το σχόλιό σου γιατί έλειπα. Την 1η φορά θέλει έγκριση. 😦

    Έχεις δίκιο, η Ναταλία είναι πασέ, αλλά είναι το αφεντικό της εκπομπής. Υπάρχει show code, τι να κάνουμε. Εννοείται ότι προτιμώ Έλενα δαγκωτό! Κι ας σκάει ο Γιούρκας από ζήλεια … 🙄


Σχολιάστε