Θετική εξέλιξη για το γήπεδο του Βοτανικού στο ΣτΕ

Ανατροπή σκηνικού με ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, προέκυψε χθες Παρασκευή, ύστερα από την πρώτη διάσκεψη της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το γήπεδο του Βοτανικού.

Votanikos

Οι σύμβουλοι συμφώνησαν ότι καλώς έγινε με νόμο η διπλή ανάπλαση (Λεωφόρος Αλεξάνδρας-Βοτανικός). Η απόφαση δεν είναι οριστική και θα ακολουθήσουν άλλες δύο συνεδριάσεις μέχρι τα τέλη Απριλίου για την οριστική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ.

Οι σύμβουλοι του ΣτΕ συμφώνησαν πως το γήπεδο των «πρασίνων» έγινε σε σωστή βάση, κάτι που σημαίνει ότι οι πολύπλοκες ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά του γηπέδου από την Λ. Αλεξάνδρας στο Βοτανικό έγιναν κάτω από σωστές διαδικασίες.

Πρακτικά, η απόφαση επιβεβαιώνει την επιχειρηματολογία των υπευθύνων του Παναθηναϊκού που έκαναν λόγο για στέρεα νομική βάση.

Περισσότερα

15/4/09

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, το ΥΠΕΧΩΔΕ… εδέησε και όπως έγινε γνωστό την Μ.Πέμπτη (16/4) θα εκδοθούν οι άδειες εκσκαφών και αντιστηρίξεων για τα έργα που αφορούν το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!

Με την έκδοση των αδειών την Τρίτη του Πάσχα (21/4) οι μπουλντόζες – επιτέλους – θα πάρουν μπροστά στον Βοτανικό και θα ξεκινήσουν τα ουσιαστικά έργα για την κατασκευή του γηπέδου.

Sport.gr

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: