Βοτανικός με τη βούλα!

Η πολυπόθητη άδεια υπεγράφη null και πλέον άνοιξε διάπλατα η πόρτα για να πραγματοποιηθεί το γήπεδο στον Βοτανικό. Το ΥΠΕΧΩΔΕ έβγαλε την οικοδομική άδεια και οι εργασίες μπορούν να αρχίσουν.

null

Από το πρωί υπήρχε τεράστια κινητικότητα σε ΥΠΕΧΩΔΕ υπό την εποπτεία του Γενικού Γραμματέα κ. Μπαλτά, για να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ άλλωστε είχε δώσει από την αρχή της εβδομάδας ξεκάθαρο μήνυμα να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες. Και αυτό είναι φυσικό καθότι ο κ Σουφλιάς έχει παρακολουθήσει από την πρώτη ημέρα το έργο και επιθυμούσε διακαώς να εκδοθεί η άδεια επί υπουργίας του. Και πραγματικά αργά το μεσημέρι οι ιθύνοντες στο επιτελείο του γηπέδου ενημερώθηκαν ότι το πολυπόθητο χαρτί της αδείας έχει υπογραφεί από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Η οικοδομική άδεια αποτελεί το επιστέγασμα όλων των τεχνικών μελετών που είχαν εκπονηθεί τα τελευταία χρόνια και ξεκαθαρίζει μια για πάντα την κατάσταση αναφορικά με το γήπεδο από κατασκευαστικής πλευράς.

Απομένει να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την απόφαση του ΣΤΕ να είναι θετική, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της κατασκευής του γηπέδου και μετά από αυτό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και για την δανειοδότηση.

3/10/09 Χθες έφτασε στην ΓΗΠΕΛ επιστολή του Δημάρχου Αθηναίων, Νικ. Κακλαμάνη, που αναφέρει έγκριση για την ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ του εργοταξίου του γηπέδου. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «ανάβει το πράσινο φως για την κατασκευή του γηπέδου».

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: