Ζαγοράκης τέλος!

Χθες το απόγευμα, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επισημοποίησε την παραίτησή του από την ηγεσία της ομάδας, όπου δεσμεύτηκε ότι θα εξηγήσει και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης, αποτελεί μία από τις λύσεις για την ανάληψη της προεδρίας, ενώ πρόταση έχει γίνει και στον Ζήση Βρύζα.

null

Πλέον, έγινε γνωστό ότι ο «Ζαγόρ» από το πρωί της Πέμπτης (8/10) είχε αποφασίσει να παραιτηθεί από την ηγεσία του Δικεφάλου. Κοινοποίησε την απόφασή του στους συνεργάτες του, οι οποίοι του άσκησαν έντονη πίεση, ούτως ώστε να αλλάξει απόφαση. Εξήγησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στην ηγεσία και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε προοπτική διαφοροποίησης της απόφασής του.
Οι απόψεις διίστανται σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην απόφαση παραίτησης από την ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε ότι προς αυτή τη κατεύθυνση λειτούργησαν τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Σουρωτής στον αγώνα Αρη-ΠΑΟΚ Κ-21. Εγινε επίσης λόγος ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η κριτική που ασκήθηκε το τελευταίο διάστημα και το κλίμα αμφισβήτησης που επικρατούσε από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού. Ισως όμως, έπαιξε ρόλο και η εκκρεμότητα που υφίσταται στο ζήτημα της διευθέτησης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Ο Ζαγοράκης είναι ο μοναδικός αρμόδιος για να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων και όπως δεσμεύτηκε, θα το πράξει όταν κρίνει ότι η περίοδος είναι κατάλληλη.

sport.gr

Υπάρχουν ίσως και προσωπικοί οικονομικοί λόγοι, που ώθησαν την παραίτηση. Είχε, σου λέει, επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό σε διάφορα προγράμματα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, που έβαλε λουκέτο. 😦

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη. Leave a Comment »

Σχολιάστε