Δεν πουλάμε χαρίζουμε! Το αφεντικό τρελλάθηκε!

Μια κίνηση-βόμβα έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Με ανοικτή επιστολή του προς τον Νίκο Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο τους γνωστοποιεί ότι τους παραδίδει δωρεάν το 25% των μετοχών που κατέχει, γεγονός που σημαίνει ότι μαζί με τους μετόχους που είναι κοντά τους, τότε Πατέρας και Βγενόπουλος θα αποκτήσουν το 50,8 των μετοχών άρα την πλειοψηφία και τα ηνία του Παναθηναϊκού!

Επίσης προσθέτει ότι παραχωρεί άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για διάστημα δύο ετών, τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Μόνη προϋπόθεση που θέτει είναι να μην πουληθεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης και συμπληρώνει: «Στη νέα αυτή σελίδα για την ομάδα, θα μας βρείτε δίπλα σας αρωγούς και συμπαραστάτες»! Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην επιστολή του, ενδεχομένως και υπό το βάρος των αντιδράσεων των οπαδών την οποία και επισημαίνει, εμφανίζεται αρκετά συγκαταβατικός με ενωτική διάθεση, προτάσσοντας το καλό του Παναθηναϊκού. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που ο Τζίγγερ δείχνει έτοιμος να διαγράψει τις κόντρες του παρελθόντος, ειδικά με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και το ύφος της επιστολής του δείχνει έναν άνθρωπο με έντονη διάθεση αυτοκριτικής, ο οποίος αναγνωρίζει μάλιστα και τα λάθη του.

Περισσότερα.

Με δηλώσεις του στο sentra-fm ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε πως η πρώτη αντίδραση από την πρόταση της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι θετική. Προς Τετάρτη το ραντεβού, με τον «Βγενό» να αναφέρει: «Φαίνεται πως αρχίζει μια νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό».

Οι πληροφορίες λένε πως τα ενδιαφερόμενα μέρη είχαν επαφές εδώ και κάποιες μέρες. Αυτό δείχνει και η σύμφωνη γνώμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Άλλο θέμα αν παρουσιάζεται διαφορετικά στον τύπο από τους μετόχους. Ακόμα και δωρεά μπορεί να μην είναι, να πρόκειται για αλλαγή χεριών κάτω απ’ το τραπέζι. 😈

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη. 2 Σχόλια »

2 Σχόλια to “Δεν πουλάμε χαρίζουμε! Το αφεντικό τρελλάθηκε!”

  1. squarelogic Says:

    Αν κάτι σου φαίνεται too good to be true,συνήθως είναι…

  2. 4minister Says:

    Όπως λέγανε οι πληροφορίες. Η δουλειά ήταν μισοψημένη και ήθελε μόνο λίγο ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων. 😆

    Περισσότερη ανάλυση μόλις διασταυρώσω κάποια πράγματα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: