Νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Με πολλά νέα πρόσωπα, η ΓΣ της Τρίτης 2 Αυγούστου εξέλεξε νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτοί είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου με την ιδιότητα του προέδρου των παλαιμάχων, ο γιατρός Νίκος Χατζηνικολάου εκ μέρους της «Παναθηναϊκών Παρέμβασης», ο Σωτήρης Τζήμας για λογαριασμό της «Παναθηναϊκής Ιδέας», ο Στράτος Σωπήλης ως ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός και ο Κώστας Ελευθεράκης, μεγάλη δόξα της ομάδας ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά, το νέο 20μελές ΔΣ απαρτίζουν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιανακόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνυ Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Μίμης Δομάζος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, επέλεξε να μην ορίσει αντιπρόσωπο, αλλά επέλεξε να παραμείνει στο Δ.Σ. αυτοπροσώπως, όπως και ο Παναγιώτης Δάβαρης. Στο ΔΣ παρέμεινε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σαν εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Αντίθετα, εκτός του 20μελους συμβουλίου παρέμεινε ο Αδαμάντιος Πολέμης, που μέχρι πρότινος είχε συμμετοχή στη διοικούσα επιτροπή. Ο γνωστός εφοπλιστής προτίμησε να απέχει από τα διοικητικά της ΠΑΕ, ίσως ενοχλημένος και από τη στάση των υπόλοιπων μετόχων. Τη θέση του και παράλληλα εκπροσωπώντας τους Γιώργο Νίκα και Γιάννη Ξυλά, πήρε ο γιος του Λεωνίδας, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο. Ο Νικόλας Πατέρας δεν όρισε τελικά εκπρόσωπο.

Παράλληλα, όπως είχε προαναγγελθεί, κανένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν κατέλαβε θέση στο νέο ΔΣ. Ο Τζίγγερ όρισε έξη εκπροσώπους, που αντιστοιχούν στο 30% των μετοχών της ΠΑΕ. Αυτοί είναι οι Βεκρής, Γεωργάνας, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Σαμαράς, Σπηλιωτόπουλος. Την πλευρά Βγενόπουλου εκπροσωπούν οι Μαυροκουκουλάκης και Λομβάρδου, ενώ τον Μιχάλη Ζολώτα ο Δομάζος.

Πηγή prasinanea.gr

Σημ. Συμπερασματικά εκλέχθηκαν μόνο αντιπρόσωποι, για ποσοστό μετοχών περίπου 80%. Διοίκηση να δουλεύει με μπροστινούς δεν τη δέχομαι. Μπροστινούς βάζουν οι … επιχειρηματίες της νύχτας …

Αναρτήθηκε στις Οικο-Νομικά. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: