Παναθηναϊκός al arab

Παραμύθι με είναι η εξαγορά του πλειοψηφικού ποσοστού της ΠΑΕ από Άραβα-ες. Επιμένω ότι δεν υπάρχει σοβαρός επιχειρηματίας που θα αγοράσει (ή έστω θα δεχτεί σαν δώρο) το 25%. Ή το 54,7% ή τίποτε. Ούτε η παραχώρηση του management λέει κάτι. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει αν ακούσουμε ότι ο επενδυτής ενδιαφέρεται να αγοράσει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ολόκληρο το ποσοστό της Οικογένειας (54,7%) και ότι αυτή το συζητάει. Ή τουλάχιστον πάνω από το 35%, ώστε αυτό που της απομένει να είναι κάτω από 20%, το blocking minority. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να ακούσουμε το ύψος του τιμήματος, αν π.χ. ακούσουμε για τίμημα του συνόλου των μετοχών ύψους 50-60 εκ. ευρώ, ο δράκος έφερε μαζί και τον αδερφό του. :mrgreen:

Με διαφορετικά λόγια, επειδή αυτό η Οικογένεια το γνωρίζει, όσο εξακολουθεί να λέει πουλάω-χαρίζω (ή whatever) μόνο το 25%, είναι το ίδιο με το να λέει δεν πουλάω! 😉

Γενικά οι δράκοι δεν φέρνουν αίσιο τέλος στην Πανάθα. Ούτε το δράκο της Πόρτο, Αντρέ Κάστρο, κατάφερε να φέρει …

Στερνό. Ψοφάω να περιμένω στο τουρνικέ και να ακούω τον ταξιθέτη να φωνάζει «ουάχαντι-ουάχαντι» (ένας-ένας).

25/8/11

Σύμφωνα με το χθεσινό άρθρο του στη Sportday, ο Αντώνης Καρπετόπουλος ισχυρίζεται ότι γίνονται επαφές για πώληση του 54,7% της Οικογένειας, μάλιστα διαθέτει mails και ονόματα εξουσιοδοτημένων «μεσιτών». Σ’ αυτή την περίπτωση τα πράγματα αλλάζουν. Όπως έγραψα και παραπάνω, αν πουλιέται το σύνολο του ποσοστού, αργά ή (μάλλον) γρήγορα αγοραστής θα βρεθεί. Εκτός και ζητήσουν τίμημα εκτός πραγματικότητας, αλλά μετά το πείραμα με τον Βγενόπουλο (60εκ.) ελπίζω να κατάλαβαν ποια είναι η αξία μιας ΠΑΕ χωρίς γήπεδο, προπονητήριο, γραφεία. Στην ουσία μόνο το brand name πωλείται και κάνα 7άρι-8άρι οι παίκτες, μόνο που πολλά συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2012.

Εξάλλου μερικοί απ’ αυτούς είναι για

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: