Συνέντευξη Βγενόπουλου

Το μεσημέρι, 13:00-15:00, έλαβε χώρα η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου. Γύρω στα 50 λεπτά αναφέρθηκε στις διαφορές του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στο παρελθόν. Περίπου 10 λεπτά αναφέρθηκε στο μέλλον και άλλη μια ώρα δέχθηκε ερωτήσεις. Το σημείο που ενδιαφέρει τους περισσότερους, τι μέλλει γενέσθαι, συνοψίζεται σε συγκεκριμένα πράγματα.
Πρότεινε (και ζήτησε, από το πρωί όπως δήλωσε, μέσω εξώδικου στην ΠΑΕ) έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων. Εκεί θα γίνει ΑΜΚ της τάξης των 15 εκ. ευρώ. Πρότεινε, με αδιαπραγμάτευτο τρόπο είναι αλήθεια, τιμή ανά μετοχή στα 0,33 ευρώ, αφού κατά τον ίδιο η αξία της ΠΑΕ ανέρχεται στα 7.800.000 ευρώ. Δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο ότι μόνος δεν μπορεί να βάλει όλο το ποσό, αλλά δεσμεύτηκε να βάλει όσα αναλογούν στο ποσοστό που ήδη κατέχει (10,9%). Έβαλε όμως και όρους στο Γιάννη Βαρδινογιάννη.

 1. Να δεχθεί την ΑΜΚ, χωρίς ταυτόχρονα να συμμετάσχει.
 2. Επίσης να αποδεχθεί τη μη δυνατότητα ψήφου στη Γ.Σ. των μετοχών του. Στην επικείμενη Γ.Σ. και σε όσες ακολουθήσουν.
 3. Να δώσει αναλυτικά στοιχεία που καταναλώθηκαν τα 10,5 εκ. ευρώ που διευκολύνθηκε-χρηματοδοτήθηκε η ΓΗΠΕΛ από την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, δηλαδή τον παροπλισμό του 54,7%, ο Βγενόπουλος με το 10,9% λειτουργεί σαν 24,1% και πρέπει να βάλει περίπου 3,615 εκ. Κάτι ανάλογο ισχύει για τους υπάρχοντες μετόχους που επιθυμούν να συνεχίσουν βάζοντας το ποσό που αναλογεί στο υπάρχον ποσοστό τους, για να συγκεντρωθούν τα 15 εκ. στο τέλος.

Στη προηγούμενη συνέντευξη του Γιάννη Βαρδινογιάννη έγραψα άμεσα μετά το τέλος της. Αυτή τη φορά υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε, για την ακρίβεια δεν ήταν μόνο ένα, γι’ αυτό και η καθυστέρηση.

Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι ο Βγενόπουλος είναι δικηγόρος, απόλυτα ικανός επικοινωνιακά και πολύ επιτυχημένος στην πιάτσα των αγοραπωλησιών. Υποστηρίζεται επίσης από ικανότατους συνεργάτες επικοινωνιολόγους, όπως εξάλλου και ο Βαρδινογιάννης. Επανέφερα διάφορα παράξενα που έγιναν στην πρώτη συνέντευξη σε συνδυασμό με όσα έγιναν σήμερα.

 1. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ευχαρίστησε δημόσια τον Πέτρο Κόκκαλη, ενώ ήξερε και τον είχαν οπωσδήποτε συμβουλεύσει οι ικανότατοι επικοινωνιολόγοι του ότι είναι μέγιστο λάθος. Επομένως έγινε εσκεμμένα και όχι από αφέλεια.
 2. Ευχαρίστησε Γκούμα και Βύντρα ενώ άφησε έξω τον Βαζέχα, εσκεμμένα προκλητική ενέργεια.
 3. Παρομοίως ο Αντρέας Βγενόπουλος αναφέρθηκε στην λανθασμένη απαξίωση των επιλεγομένων κορμοράνων (πολιτών που έκαναν την καταγγελία για το γήπεδο), ενώ παρομοίως γνώριζε το μέγιστο επικοινωνιακά λάθος του πράγματος. Επίσης εσκεμμένο.
 4. Απαγόρευσε σήμερα με πολύ άκομψο τρόπο την είσοδο του Γκότζου στην αίθουσα, λες και φοβόταν αυτός, ο άρχοντας της επικοινωνίας, έναν εκδότη που δεν μπορεί να πετύχει αξιοπρεπή κυκλοφορία της εφημερίδας που εκδίδει.

Παράλληλα υπήρξε άμεση (σε λιγότερο από 2 ώρες είχε σχεδόν βεβαιωθεί στις φήμες και σε 3 ώρες ανακοινώθηκε επίσημα), συναινετική απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στις προτάσεις του Αντρέα Βγενόπουλου. Πολύ λίγος χρόνος για τόσο σοβαρό θέμα, που αποτιμάται εκ. ευρώ. Είτε ήταν εκ των προτέρων ενημερωμένος τι θα ειπωθεί, είτε είπε το ναι σκοπεύοντας να προβάλλει προσκόμματα στη διαδικασία στο εγγύς μέλλον.
Βγήκαν πάμπολλοι δημοσιογράφοι που γνωρίζουν καλά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και με απόλυτη «σύμπνοια» δήλωσαν ότι σχεδόν θεωρούν απίθανο να καταστεί δυνατή η συγκέντρωση του ποσού. Αυτό που κάνει ένας πραγματικός δημοσιογράφος σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ρεπορτάζ. Πιο συγκεκριμένα να τηλεφωνήσει στους υπάρχοντες μετόχους – κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζει τα κινητά όλων – και να μας ενημερώσει για τις προθέσεις τους. Ακόμα και όταν αυτοί δεν θελήσουν να κάνουν δηλώσεις για να μη δεσμευτούν, συνηθίζεται να αναφέρεται ότι ερωτήθηκαν και προτίμησαν να μην κάνουν δήλωση. Αυτό είναι δημοσιογραφία και όχι ανούσιες εκτιμήσεις που δεν στηρίζονται σε στοιχεία ή γεγονότα.

Ούτε μου περνάει απ’ το μυαλό ότι τόσοι πασίγνωστοι και έγκριτοι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν πως να κάνουν τη δουλειά τους. Ένας ή δυό μπορεί να ολισθήσουν (τα λάθη ανθρώπινα), αλλά ολισθαίνοντες στο σύνολό τους απλά δεν γίνεται.

Προφανώς παρακολουθούμε μια καλοσκηνοθετημένη παράσταση που τα έχει όλα. Ακόμα και κορώνες (ξεκατινιάσματα). Με σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή μας από σημαντικότερα θέματα, όχι ποδοσφαιρικής φύσης αλλά πολιτικής. Όπως και τότε με τις καθημερινές διαρροές των συνομιλιών, που μόλις ψηφίστηκε το μνημόνιο κόπηκαν μαχαίρι. Μη ξεχνάμε την πολύ στενή σχέση και των δυό ανδρών με την πολιτική ηγεσία. Που λογικά συνεπάγεται τη μεγάλη προθυμία τους να βοηθήσουν στα δύσκολα με αντιπερισπασμούς και διαιρέσεις σε αντιμαχόμενες ομάδες.

Τα παραπάνω δεν αποκλείουν η ΠΑΕ να αλλάξει χέρια. Προσωπική άποψη, είναι το πιθανότερο ότι θα αλλάξει και μάλιστα πριν το τέλος της σεζόν, ίσως και πριν το τέλος του 2011. Αλλά γίνεται με αυτό τον τρόπο, με ντόρο και κουρνιαχτό, για τους λόγους που αναφέρθηκαν.

14/9/11, 14:15

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Βγενόπουλος προανήγγειλε πιθανή νέα αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, θέτοντας ως λόγους την μόνιμη επίθεση προς το πρόσωπό του και τις επιχειρήσεις του από ΜΜΕ που ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτός που στην συνέντευξη της Δευτέρας είχε δηλώσει επί λέξει πως «Εμένα ό,τι και να μου κάνει κανείς με την επικοινωνία, δεν καταλαβαίνω Χριστό». Σε λιγότερο από 48 ώρες ξέχασε το Χριστό και θυμήθηκε Κομφούκιο, Βούδα. Κλασική εκτέλεση ασκήσεως εδάφους στη γυμναστική.

Όλο αυτό το συνονθύλευμα θέσεων ενδυναμώνει την άποψή μου παραπάνω:

Προφανώς παρακολουθούμε μια καλοσκηνοθετημένη παράσταση που τα έχει όλα. Ακόμα και κορώνες (ξεκατινιάσματα). Με σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή μας από σημαντικότερα θέματα, όχι ποδοσφαιρικής φύσης αλλά πολιτικής. Όπως και τότε με τις καθημερινές διαρροές των συνομιλιών, που μόλις ψηφίστηκε το μνημόνιο κόπηκαν μαχαίρι. Μη ξεχνάμε την πολύ στενή σχέση και των δυό ανδρών με την πολιτική ηγεσία. Που λογικά συνεπάγεται τη μεγάλη προθυμία τους να βοηθήσουν στα δύσκολα με αντιπερισπασμούς και διαιρέσεις σε αντιμαχόμενες ομάδες.

Υπάρχουν όμως και παράπλευρα κέρδη. Όπως ότι ο Βγενόπουλος έπαιξε δυνατά σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. Και το ίδιο θα γίνει οσονούπω με τον «συμπρωταγωνιστή», αφού επίκειται σύντομα δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. 😉 Το σήριαλ συνεχίζεται εκλιπαρώντας την προσοχή μας και σε μεγάλο ποσοστό του κόσμου το έχει αδιαμφισβήτητα πετύχει. Λογικό, αφού για να καταλάβεις τι σημαίνουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, πρέπει να μασήσεις δαφνόφυλλα και να κάνεις την Πυθία.

➡ Συνεισφορά της bgt

😛

Αναρτήθηκε στις Οικο-Νομικά. Ετικέτες: . 22 Σχόλια »

22 Σχόλια to “Συνέντευξη Βγενόπουλου”

 1. the bgt Says:

  Μικρος σε αρεσαν τα X-Files ε? 🙂

 2. 4minister Says:

  Όχι, Ζάκουλα γούσταρα! :mrgreen:

  Είναι σίγουρα δύσκολο μέχρι απίθανο να πείσω. Γι’ αυτό άργησα να το γράψω, ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω τη μισητή για μένα φράση «θεωρία συνωμοσίας».

  Αν ωστόσο έχεις επιχειρήματα ευχαρίστως να το συζητήσουμε. 😉

 3. GD Says:

  Πολυ σωστη η παρατηρηση σου για το ρεπορταζ που δεν κανουν οι δημοσιογραφοι και οτι η πρωτη κινηση που θα επρεπε να κανουν ειναι να τηλεφωνησουν στους μετοχους.

  Θεωρω ομως πως θα το κανουν σιγουρα απο αυριο, και σημερα δεν το εκαναν γιατι την εχουν δει θεοι, εχουν ξεχασει το ρολο τους και κριτικαρουν μονο για να επηρεασουν τον κοσμο με βαση το ποιος τους πληρωνει.

  Εισαι λαθος για τους επικοινωνιολογους του Τζιγγερ,
  Ειναι τραγικοι και τον εχουν καταστρεψει.
  Βλεπεις τον Γκοτζο και καταλαβαινεις τα παντα.

  Αντιθετα ο Βγενοπουλος κανει κρα οτι δεν χρειαζεται επικοινωνιολογους. Νιωθει ο ιδιος. Φαινεται στην ομιλια του. Αλλο να επικοινωνεις τα επιχειρηματικα σου και αλλο να αναφερεσαι στον «Κουβανο στο βολλευ» και στον «One of a kind Gilberto». ΝΙΩΘΕΙ. Σκαμπαζει ο ιδιος

  Για τους κορμορανους. Στην ουσια, πως να το πω, ξεφτυλιζει το ολο εγχειρημα με τις συμφωνιες για να κονομησουν τα δυο φιλαρακια, με το γηπεδο να κατανταει ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.Ξαναδιαβσε τι λεει ακριβως. Στην ουσια τους το ξεκοβει και προοωθει τη λυση του οακα.

  Για τον Γκοτζο, αν οποιοσδηποτε απο εμας ηταν ο Βγενοπουλος, το ιδιο θα καναμε. Εχει γραψει για αυτον απιστευτα και εμετικα πραγματα και δεν ειναι τα 500 φυλα το προβλημα. Ειναι τα εξωφυλλα, ειναι τα σαιτ και ειναι και το ραδιοφωνο.

  Επισης για τα περι αποπροσανατολισμου του κοσμου.

  Διαφωνουσα με οσους το ελεγαν και τοτε με τις κασσετες.

  Τα πραγματα ειναι τοσο δυσκολα, που ο κοσμος δεν αποπροσανατολιζεται απο την καθημερινοτητα του και το ψωμι του. Ειναι πολυ υπερβολικο. Αν ηθελαν να αποπροσανατολισουν τον κοσμο μπορει να οργανωναν διεθνη επεισοδιο. Οχι να αποπροσανατολησουν τους 100.000 ΕΝΕΡΓΟΥΣ Παναθηναικους. (τοσοι ειναι και οι ΕΝΕΡΓΟΙ γαβροι)

  Εγω ειδα εναν Βγενοπουλο ειλικρινεστατο και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οσο κανενας αλλος παραγοντας εδω και πολλα χρονια πλυν των Αδερφων Γιαννακοπουλων. Που ειχε το σθενος να πολεμησει τις βδελλες του 1 πωταθληματος σε 12 χρονια, που ζηταγαν ποσα εκατομμυρια για μια ζημιογωνο εταιρεια χωρις το παραμικρο «ακινητο» ιδιοκτητο, που εκανε τουμπεκι στο οτι ο Τζιγγερ με το περσινο εγκληματικο καλοκαιρι πουλησε τα 20 εκατομμυρια του φετινου τσαμπιονς λιγκ, ενω περισυ ειχε δηλωσει πως πουλα τωρα να παρεις τιμημα, γιατι του χρονου αν απαξιωθει η ομαδα θα πληρωσεις για να φυγεις, ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ παρα το απιστευτο δουλεμα και την απιστευη λασπη που δεχτικε και αυτος και ολοι οσοι μπηκαν το 2008, και που ειναι ΠΑΛΙ ΠΑΡΩΝ!

  Το μονο που του καταλογιζω ειναι πως περισυ ελεγε οτι εχει ομαδα απο πισω να παρουν την ΠΑΕ. Περιμενουμε να δουμε αν υπαρχει και τωρα. Δεν μπορει να αλλαξαν σε ενα χρονο μεσα. Χωρις αυτο να σημαινει, πως αν δε βγει κανεις να τον βοηθησει, ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ. Εδω εφτασε ο ανθρωπος στο σημειο να πει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Απιστευτη ειλικρινια. Ναι οκ θα πεις οτι με επιασε κοροιδο και δε γινεται να πιστευεις αυτους τους μεγαλοκαρχαριες. Εγω τον πιστευω :D. Οτι εχει πει το εκανε. Ειπε θα φυγουν εφυγαν. Ειπε τρεις Πιζαρο τουε εφερε. Ειπε το πρωταθλημα θα το παρουμε το πηραμε. Ειπε εγω ειμαι εδω, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Και ειναι ο μονος που εχει ξεφτυλησει δημοσια τα κουμπαριλικια του ροκκο με τον αντιπροεδρο της κυβερνησης. Αν δεν πιστεψω αυτον τοτε ποιον? 😀

  σορυ για το σχολιο που παιζει να βγει μεγαλυτερο και απο την αναρτηση, 😛

  • the bgt Says:

   Συμφωνω με GD, εχουν τοσο στριμοκωλεψει τα πραγματα που δε νομιζω να αποπροσανατολιζεται κανεις απο Παο, Οσφπ, Μπεους και λοιπους συγγενεις πια.

   ΠΡΕΠΕΙ να δειτε το χθεσινο τελικο τεννις του US OPEN.
   Βρειτε το και κατεβαστε το.
   Αυτο το πραγμα δε το εχω ξαναδει. Στο 3ο σετ ειδικα..νομιζα οτι εβλεπα το 1ο Ροκυ. Που ο Απολλο-Τζοκοβιτς χτυπιοταν ανελεητα με τον Ροκυ-Ναδαλ, και οι δυο καταματωμενοι με λυσσα να συνεχιζουν τα χτυπηματα σαν να μην υπαρχει αυριο.

   Αφου στο 4ο σετ..ηταν τοσο αποκαμωμενοι που ελεγες τωρα θα λυποθυμισουν. Κι εκεινοι εκει να συνεχιζουν σερνομενοι.
   Δεν υπαρχει αυτος ο αγωνας!
   3ωρες και 20 λεπτα τα 3 πρωτα σετ. Ενα γκειμ κρατησε 17 λεπτα με 8 ισοπαλιες.
   ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ…

   Νομιζω οτι βλεπουμε το ξεκινημα ενος θρυλου του τεννις, να ναι καλα το παληκαρι ο Τζοκοβιτς θα αφησει εποχη, απιστευτος..ο Ναδαλ τα εδωσε ολα χθες και απλα δε μπορουσε..

 4. 4minister Says:

  Καλωσόρισες στο φτωχικό μου. 😀

  Δεν κάνω λάθος για τους επικοινωνιολόγους του Τζίγκερ. Προσλήφθηκαν σε αντικατάσταση άλλων αρχές του 2010 και πολύ σύντομα, το καλοκαίρι, πέτυχαν εκείνο το αμίμητο «δεν πουλάμε, χαρίζουμε». Που έστειλε τον αρχιεπικοινωνιακό Αντρέα στα αποδυτήρια. Καθαρή δική τους επιτυχία αφού ο Σωφέρ δεν έχει τις ικανότητες, φαίνεται ακόμα και από τη δυσκολία διατύπωσης που τον διακρίνει όταν δεν διαβάζει κείμενο αλλά προσπαθεί να μιλήσει μόνος του.

  Το ίδιο και για το Βγενό, κείμενο επικοινωνιολόγων απήγγειλε. Όπως είδες διάβαζε σχολαστικά το κείμενο – γιατί το είχαν γράψει άλλοι. 😉 Πρέπει κάποιος να παρατηρεί και να μην κοιτάζει απλά. Ούτε ειλικρινής είναι, και επειδή το ποδόσφαιρο συχνά τυφλώνει, σύγκρινε τις λοιπές του δραστηριότητες. Λειτουργεί σαν πολιτικός. Εκτός αν δέχεσαι ότι οι πολιτικοί είναι ειλικρινείς. Εξάλλου, όσο περισσότερη παναθηναϊκοφροσύνη δηλώνει κάποιος, τόσο επιφυλακτικότερος να γίνεσαι.

  Θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα αν έκανε σκέτη πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο, χωρίς να έχουν προηγηθεί συνεννοήσεις με επενδυτές. Δεν λειτουργεί αφήνοντας τα θέματα στη διακριτική ευχέρεια της τύχης, ή στη διάθεση των άλλων, πρώτα σχεδιάζει και μετά δηλώνει, βαδίζει στα σίγουρα. Με βεβαιότητα έχουν προηγηθεί κάποιες επιτυχημένες διερευνητικές επαφές.

  Στον Γκότζο δεν τρέφω την παραμικρή εκτίμηση, το αντίθετο. Αλλά η απαγόρευση εισόδου του στην αίθουσα ήταν ένα τεράστιο ολίσθημα, πολύ μεγάλο, σχεδόν φασιστικό, για να μην είναι στημένο.

  Μια χαρά αποπροσανατολίζονται οι άνθρωποι και το ποδόσφαιρο είναι ένας από τους καταλύτες. Θυμίζω ότι ολόκληρος πόλεμος στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, ξεκίνησε από – σοβαρά – επεισόδια μεταξύ Δυναμό Ζάγκρεμπ και Ερυθρού Αστέρα, προφανώς στημένα σαν αφορμή για να ξεκινήσει.

 5. the bgt Says:

  Τι λετε για αποψε? θα μας δωσει καμια χαρα ο ΟΣΦΠ? Το κακο ειναι οτι για χαρη δε θα μπορουμε να βλεπουμε live τα ματς της Μπαρτσα.. αναθεμα το θρηνο σας..

 6. 4minister Says:

  Πολύ αμφίρροπος αγώνας με μια ομάδα αίνιγμα, τον γηπεδούχο. Και ένα φιλοξενούμενο που παίζει γρήγορα, κάτι που παραδοσιακά δυσκολεύει ιδιαίτερα όλες τις ελληνικές ομάδες.

  Αν ο Θρήνος γκελάρει απόψε, υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες με βάση το πρόγραμμα, να πάει στον 5ο του αγώνα στη Μασσαλία, χωρίς ενδιάμεσα να έχει πάρει άλλους βαθμούς.

 7. squarelogic Says:

  Εμένα πάντως μάλλον με ανησύχησαν οι συμφωνίες Τζίγγερ και Δημητράκη…
  Γιατί φοβάμαι οτι θα έχουμε μια απ τα ίδια?

 8. squarelogic Says:

  Α, κι ο γαύρος, συνεπέστατος…
  Πλήρωσε βέβαια το ότι δεν έχει επίσημο αγώνα στα πόδια των παικτών του…
  Φοβερό πρωτάθλημα…εμείς θα τελειώνουμε τον 1ο γύρο κι ο άλλος θα ξεκινά…

  • 4minister Says:

   Από τις λίγες σταθερές αξίες στον πονεμένο ετούτο τόπο. Θρήνος στην Ευρώπη = για το Λούτσο (Γκονζάλες)! :mrgreen:

   Σκασμένος ήντουνε σου λέει ο Βαγγέλας με την ήττα. Ωστόσο δήλωσε πως ο Θρήνος έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και καλή διοίκηση. Επίσης ότι κάνει επενδύσεις στο ποδόσφαιρο.

   Για την καλοσύνη να μου επιτρέψετε να μην εκφέρω άποψη. Όμως για τις επενδύσεις συμφωνώ απόλυτα. Έχει επενδύσει σε Τρίπολη, Κέρκυρα, Γιάννενα, Καβάλα, Βόλο, Νέα Σμύρνη. Τώρα και στο Ηράκλειο! Επίσης υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις στο Περιστέρι και στο Αγρίνιο, χωρίς ακόμα να είναι κάτι σίγουρο. Έχει δίκιο, δίνει ψωμί σε τόσο κόσμο ετούτες τις δύσκολες εποχές.

   • Johny_Ferrari Says:

    Οπως ζήταγε και the bgt στις 13/9, μας την έδωσε την χαρά τελικά η ομαδάρα με τι επενδύσεις

    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Σε καλό να μου βγουν τόσα γέλια.

 9. the bgt Says:

  Οπα παιδια, τι εγινε? Ο Βγενο απειλει οτι θα μας φυγει παλι γιατι ζε τον παιζει ο Τζιγγερ και του λεει κακα λογακια ο Γκοντζιλλας??

  ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που εμπλεξε με ολους ο ΠΑΟ…

  βαρεμαι…ΠΩΣ του βαριεμαι αυτα τα ανοστα παιχνιδια τους.. αηδια καταντησε αυτη η υποθεση..τελειωνετε πια

 10. squarelogic Says:

  Τα διαισθάνθηκα εγώ από χθες,δεν το είπα?
  Α,ρε παλιολακαμά Τζίγγερ,δεν θα το γλυτώσεις το βρωμόξυλο…

 11. squarelogic Says:

  Και για να ευθυμήσουμε λιγάκι ο Dr.Squarelogic συστήνει ανυπερθέτως το ακόλουθο λινκ

  http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=567#.Tm9PZs_iGLg.facebook

 12. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ Says:

  4minister.

  Οργανωνουν μια υποθετικη συγκεντρωση οι αγανακτισμενοι.

  Ποιος απο αυτους που ειχε σκοπο να παει, δεν θα παει λογω αυτων που γινονται στον Παναθηναικο?

  Δεν νομιζω φιλε.

  • 4minister Says:

   Καλωσόρισες. 🙂

   Μην είσαι απόλυτος. Δεν είναι μόνο αν πάει ή δεν πάει. Το κυριότερο είναι πόσο ενημερωμένος θα πάει. Ποιες είναι οι πραγματικές συνθήκες που τον αγανακτούν, πως είναι καλύτερο να διαμαρτυρηθεί, σε ποια συνθήματα (ενδεχομένως προβοκατόρικα) δεν πρέπει να συμμετέχει, τι κάνει όταν εμφανιστούν οι στημένοι μπαχαλάκηδες και στο καπάκι τα χημικά. Και ένα σωρό άλλα.

   Όλα αυτά θέλουν χρόνο για πληροφόρηση και αφομοίωση. Αφού σπαταλά χρόνο για να μαντέψει τι προτίθεται κάθε Βγενό, έχει λιγότερο χρόνο για τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχει ούτε απεριόριστος χρόνος στον καθένα μας ούτε απεριόριστη ενέργεια. Αυτή είναι η στόχευση, να αγανακτήσεις (αν αγανακτήσεις) άρπα-κόλα, χωρίς ποιότητα.

   • the bgt Says:

    δεν υπαρχει περιπτωση…εδω δεν εχουμε να πληρωσουμε το ρευμα και χωρις το εξτρα χαρατσι…οσο και να ασχοληθεις με τον ΠΑΟ δε γινεται να ξεχασεις οτι ερχεται η δραχμη… μη λεμε κι οτι θελουμε…

   • 4minister Says:

    Ποια περίπτωση δεν υπάρχει; Να κατέβεις στη διαμαρτυρία και να αποδειχθεί ότι δεν ήσουν προετοιμασμένη;

    Γιατί αυτό ακριβώς είπα. Δεν είπα ότι ξεχνιούνται τόσο σοβαρά προβλήματα, αλλά ότι για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται προετοιμασία. Παράδειγμα

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

    Να μας γυρίσουν δηλαδή για να ακριβολογούμε. Το χρησιμοποιούν σαν μπαμπούλα.

 13. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ Says:

  Η δικη μου εξηγηση της ανακοινωσης :

  Βαρεθηκα τα κολπα σου, πηγαινε την ομαδα πρωτοδικειο να σε γραψει και η ιστορια οτι εσυ την πηγες, και τοτε θα ξαναβγω μπροστα.

 14. michaelsen Says:

  από την επιστολή που έστειλε στον γόντικα τα 3 από τα 5 σημεία είναι για τα πανυγήρια και φτηνές δικαιολογίες του mr mig.
  για το γήπεδο έχει δικιο όμως


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: