Πράσινη ποδοσφαιρική βουτιά

Ούτε την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα για την αγωνιστική, γιατί είχα μέσα μου ερωτήματα αναπάντητα. Με άλλα λόγια διαισθανόμουν ότι κάτι συμβαίνει που μου διαφεύγει. Σήμερα όμως τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Δεν οφείλεται στην ήττα από την ΑΕΚ, που φέρνει τη ομάδα στο -4 με τον Ολυμπιακό και στην ουσία ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά σε κάποια πράγματα που επαναλήφθηκαν και οδηγούν σε συμπεράσματα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

 1. Δεν δείχνει την παραμικρή μαχητικότητα, χάνει τις περισσότερες μονομαχίες. Από κάποιο χρονικό (ημερολογιακά) σημείο και μετά, που θα αναφερθεί παρακάτω. Στο χθεσινό αγώνα φάνηκε υπερβολικά, γιατί μόλις προηγήθηκε η ΑΕΚ με 2-0 οι Πράσινοι έτρεξαν και ήταν μαχητικότεροι περισσότερο απ’ όσο μέχρι τότε. Γιατί λοιπόν δεν έδειξαν τη θέληση αυτή από την αρχή; Προφανώς όχι γιατί δεν μπορούσαν γιατί ήταν κουρασμένοι ή σκασμένοι όπως αναφέρουν κατά κόρο οι δημοσιογράφοι. Αναγκάστηκαν να τρέξουν και να κερδίσουν προσωπικές μονομαχίες μπροστά στον κίνδυνο να ξεφτιλιστούν με κάποιο 3ο γκολ, αλλά και γιατί κατάλαβαν ότι οι οπαδοί δύσκολα δεν θα παρατηρήσουν την έλλειψη προσπάθειας. Μπορεί να δηλώνουν ότι θέλουν το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται από τις ενέργειές τους στον αγωνιστικό χώρο.
 2. Δεν του πιάνει τίποτε επιθετικά. Δεν πιστεύω πολύ στην τύχη, θεωρώ ότι τύχη είναι πράγματα που δεν γνωρίζουμε και όταν κάποτε τα μάθουμε ο παράγοντας τύχη εκμηδενίζεται, γιατί ξέρουμε τι και πως πρέπει να το κάνουμε. Ο λόγος λοιπόν είναι η κακή ψυχολογία της ομάδας.
 3. Το χειμώνα ο Ζεσουάλδο πέρασε πνευμονία και οι γιατροί με τη Ζουλμίρα του έκοψαν το τσιγάρο. Αυτό τον διατηρεί σε συνεχή εκνευρισμό όπως λένε όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Και χωρίς ηρεμία δεν είναι εύκολο, για να μην πω είναι απίθανο, να μπορέσει να ρυθμίσει τις καταστάσεις σαν επικεφαλής του τμήματος.
 4. Μετά από αυτή τη κρίσιμη αποτυχία με την ΑΕΚ αυτός που βγήκε να κάνει – άστοχες – δηλώσεις είναι ο Χριστοδουλόπουλος. Άφαντοι οι αρχηγοί της ομάδας, αυτοί που συνήθως βγαίνουν και χειρίζονται το επικοινωνιακό σκέλος από την πλευρά των παικτών.

Όλα αυτά έχουν χρονική αφετηρία, περίπου τη διακοπή του πρωταθλήματος και την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. Έγιναν κάποια πράγματα τότε που αποτέλεσαν την αφετηρία των κατοπινών προβλημάτων.

  1. Πρώτο στη σειρά κάτι που προηγήθηκε χρονικά. Στις 4 του Δεκέμβρη, το βράδυ μετά την δίκαιη – βάσει της απόδοσης στον αγώνα – ήττα στο Βικελίδης από τον Άρη, υπήρξε επιφανής έξοδος στα μπουζούκια του Λέτο και του Κλέυτον. Είχα γράψει τότε στα σχόλια:

Η τρανταχτή παρουσία των παικτών στα μπουζούκια ίσως είναι ένα άλλο μήνυμα. Μπορεί ο Γόντικας να λέει ότι δεν υπήρξε ούτε καν συνάντηση για ψαλίδι των αποδοχών, αλλά και να υπήρξε πάλι το ίδιο θα έλεγε.

 1. Φεύγει ο Λέτο με πρόσθετο διάστημα για διακοπές στην πατρίδα του, επιστρέφει, παίζει ένα αγώνα με το Λεβαδειακό και μετά εξαφανίζεται. Τον ταλαιπωρεί μαθαίνουμε ένα πρόβλημα υγείας, χονδροπάθεια. Κάτι που κουβαλάει χρόνια αλλά τώρα … επιδεινώθηκε.
 2. Έρχεται στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, Κονσεντίνο, και φεύγοντας δηλώνει ότι «ήθελα να πάρω τον παίκτη τώρα το Γενάρη, αλλά συμφωνήσαμε να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι». Σημειώνω ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014, όχι το καλοκαίρι που μας έρχεται του 2012, οπότε οι δηλώσεις του Κονσεντίνο θα είχαν κάποια λογική.
 3. Ο Κουίνσυ Οβούσου έχει … χάσει την ταχύτητά του. Μπορεί να είχαν επικεντρωθεί όλοι στο Λέτο επειδή έβαζε τα γκολ, αλλά ο Γκανέζος έφτιαχνε τα ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Κατανοητό να μη του βγαίνουν οι πάσες, αλλά η ταχύτητα δεν χάνεται.
 4. Ούτε ο Κλέυτον είναι εφάμιλλος με αυτόν του 1ου γύρου. Νωθρός, χαλαρός, περισσότερες λάθος πάσες, δεν είναι πια αυτός που θα κόψει την αντίπαλη άμυνα με μια κάθετη μπαλιά.
 5. Ο Μπουμσόνγκ τραυματίστηκε με τον Παναιτωλικό, μάθαμε ότι θα μείνει έξω ένα μήνα, έχει περάσει 1½ και ακόμα κάνει ατομικό πρόγραμμα και είναι εκτός αποστολής.
 6. Ο Ζέκα, που «όργωνε» τη δεξιά πλευρά στον 1ο γύρο, είναι σκιά του εαυτού του πολλές εβδομάδες τώρα. Είναι … σκασμένος κι’ αυτός.
 7. Ο Φερρέιρα ζήτησε να έρθουν 2-3 παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα. Δανεικοί, που σημαίνει με μικρό κόστος. Μόνος του τα είπε, μόνος του τα άκουσε.

Με όλα αυτά έρχονται στο μυαλό τα πράγματα που θα έκαναν οι εργαζόμενοι σε κάποια εταιρία που δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Ένας λόγος παραπάνω, όταν είναι εργαζόμενοι που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους. Έχω την ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ πεποίθηση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, παίζουν για τα χρήματα και την επαγγελματική επιτυχία και είναι από γραφικό μέχρι αστείο να περιμένουμε να παίζουν κυρίως για τη φανέλα. Με τις παρούσες συνθήκες οι παίκτες σαν εργαζόμενοι κάνουν μόλις τα απολύτως απαραίτητα για να μην «απολυθούν».

Ο Φερρέιρα κουράστηκε ψυχολογικά κι’ αυτός από την αδιαφορία της – πραγματικής, γιατί ο Γόντικας είναι εκτελεστής, δεν παίρνει αποφάσεις – διοίκησης να κάνει τα απολύτως απαραίτητα για την ομάδα. Άσε που θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν δεν είναι και το προπονητικό επιτελείο απλήρωτο. Το γύρισε στο κλισέ του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη διαιτησία. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό γίνεται κατ’ εντολή της διοίκησης, αλλά τώρα πια θεωρώ ότι είναι δική του πρωτοβουλία.

Μετά τη Γ.Σ. μετόχων της Παρασκευής, μάθαμε όλοι τον υπονομευτικό ρόλο του μεγαλομετόχου και τη ζημιά που έχει κάνει στην ΠΑΕ. Είτε με τη ΓΗΠΕΛ και τις αδιαφανείς συμφωνίες που έχει υπογράψει με διάφορους που μπορούν να απαιτήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά σαν αποζημιώσεις. Είτε με τη διαχείριση των τελευταίων 14 μηνών, αφού παρέλαβε 18,2 εκ. ευρώ το Δεκέμβρη του 2010 και τώρα η ΠΑΕ χρωστά περίπου 8 εκ. δηλαδή μπήκε μέσα 26 εκ. ευρώ σε 14 μήνες! Έτσι μας λένε δηλαδή.

Με όλα αυτά όχι πρωτάθλημα δεν παίρνεις αλλά ούτε αρνί για τη Λαμπρή. Εκτός που ακόμα δεν μπήκαν τα χρήματα για την ΑΜΚ και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αύριο αυτό θα συμβεί μετά τις χθεσινές αγωνιστικές και κυρίως βαθμολογικές εξελίξεις. Για το καλό της ομάδας ευελπιστώ να κάνω λάθος.

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη, Super League. Ετικέτες: . 23 Σχόλια »

23 Σχόλια to “Πράσινη ποδοσφαιρική βουτιά”

 1. the bgt Says:

  Δε ξερω εαν οι παικτες επιτηδες δεν παιζουν καλα… το βρισκω υπερβολικο αυτο. Εκτος αν εχεις εκ των εσω πληροφοριες.
  Αλλα το ροστερ μας ειναι μισο και η ΠΑΕ ακεφαλη. Βαλε και τα εμποδια με τις αναβολες αγωνιστικων, τις τιμωριες και τις ολιγον περιεργες διαιτησιες ε, μεχρι εδω ηταν το θαυμα (εκτος αν γινει αλλο θαυμα και αυτοκτονησει ο γαυρος).

  Το προβλημα μας ομως δεν ειναι ενα ακομη πρωταθλημα που θα παρει η ομαδα του δημοσιου, το θεμα ειναι τι θα γινει με το ιδιοκτησιακο μας. Γιατι ο παρων ιδιοκτητης διαλυει την ομαδα (ειτε απο ανικανοτητα ειτε με σχεδιο ειτε και τα δυο). Και απο οτι καταλαβαινω οι Βαρδινογιαννηδες εχουν γραμμενο τον ΠΑΟ στα γκογκοβια τους και δε τους νοιαζει αν το ονομα τους θα συνδεθει με την καταστροφη μιας ιστορικης ομαδας.

  Εγραψε κι ενα ενδιαφερον αρθρο ο Καρπετ για τις προθεσεις της #$#$%#%οικογενειας αλλα δε του χω και πολυ εμπιστοσυνη δαυτου γιατι ειναι γαυρικη νυφιτσα (το παιζει αντικειμενικος κλπ κλπ αλλα η αντικειμενικοτητα του στο τελος ειναι παντα κοκκινων αποχρωσεων, δε μου κανει διαφορα απο τον «Πρωταθλητη» επειδη τα λεει πιο. «σαβουαρ βιβρ», προπαγανδιστης ειναι).

  Υπαρχει κανενας τροπος να γλυτωσουμε απο την #%#^#^#$οικογενεια και την $#%#$%ΓΗΠΕΛ τους? Ας παμε στο ερασιτεχνικο, ΠΑΟ εισαι, σε λιγα χρονια θα ξαναρθεις Α’Εθνικη.

  Φοβαμαι τι θα γινει την επομενη αγωνιστικη, αγωνιστικα οχι και τοσο γιατι δε πιστευω οι παικτες να θελουν να ξεφτυλιστουν και θα τον κοντραρουν το γαυρο. Επισης δε νομιζω πια οτι ο γαυρος εχει και καμια φοβερη ομαδα επειδη οι ΑΡΔ μας εχουν τρελλανει στην προπαγανδα ή επειδη (μαλλον) θα περασει 2 μετριοτατες ομαδες στο Ουεφα. Βεβαια μπορει να του κατσει στο τελος και κανενας τελικος, αλλα χθες με τον Αρη παλι το πηρε το σπρωξιματακι του. Δε λεω ανυπαρκτος ο Αρης στο γηπεδο αλλα το σπρωξιμο – σπρωξιμο. Αηδια πια κι αυτη η ομαδα, να χρειαζεται το παρασκηνιο για να παρει πρωταθλημα απο το διαλυμενο ΠΑΟ..

 2. Kanthar0s Says:

  Αρνούμαι να παραδεχτώ ότι παίχτες που αγαπούν το άθλημα, άσχετα αν είναι και επαγγελματίες, μπαίνουν στο χόρτο και δεν τα δίνουν όλα. Και μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που διεκδικούσε κι ακόμα διεκδικεί τίτλο. Όταν έχεις περάσει πολλά μέσα στη σεζόν και φτάνεις στην στροφή δεν το παρατάς το πράγμα. Αντίθετα πεισμώνεις και προσπαθείς να πάρεις την κούπα. Δεν αδιαφορείς στην πιο κρίσιμη καμπή. Υπάρχει κι ο προσωπικός εγωισμός στη μέση. Ίσα ίσα που φουντώνει το πάθος σου. Εξάλλου, μια ενδεχόμενη κατάκλτηση του πρωταθλήματος θα φέρει λεφτά, άρα πληρωμές, και φήμη, επομένως κάποια μεταγραφή.

  Η ταπεινή άποψή μου, λοιπόν, συνοψίζεται στο εξής: δεν άντεξες σε βάθος χρόνου. Θες σωματικά, λόγω μικρού ρόστερ και τραυματισμών, θες ψυχολογικά, λόγω εσωτερικής δυσλειτουργίας; Απλά δεν άντεξες. Όχι, όμως, λόγω ηθελλημένης αδιαφορίας.

 3. pensierix Says:

  Εντεκάδα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σιμάο, Ζέκα, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ. (αργή απαγγελία)

  Διοίκηση: Παρκαδόρος με τη μορφή Δημήτρη Γόντικα.

  Ιατρικό τιμ: Στην Ιταλία, για να μάθει τι έχει ο Λέτο. Προσεχώς θα μάθει τι είχε ο Μπουμσόνγκ κι έλειψε 3 μήνες.

  Πρωτάθλημα: «Βαγγέλη ψάξου», «Διδάξαμε ήθος», «Μπράβο Ερνέστο», φούρνοι καίγονται, διαιτητές καρατομούνται, αγωνιστικές αναβάλλονται, παιχνίδια στον πάγο, φιλικά σωματεία με 2-3 δανεικούς έκαστο.

  Διαιτησία: Ενας Σάββας και μερικές καρατομήσεις αρκούν για να αποκατασταθεί η τάξη. «Αυτοί με τα πράσινα, παιδιά, είναι ο Θρασύβουλος».

  Κύριε Φερέιρα, ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΣ!

 4. the bgt Says:

  Καλα τα λεει ο Γαλατης (μου λειπεις!).
  Το φοβερο ειναι οτι ολοι κανουν γαργαρα και μιλανε για τη φοβερη ομαδα του γαυρου, η υπερπροσπαθεια μιας ομαδας που παλευει μονη της εναντια στα παντα (ακομη και τον ιδιοκτητη της) δεν συγκινει κανενα.
  Ποσο θελω να τους αποκλεισει η Μεταλοτετοια ή να πεσουν σε καμια Μπιλμπαο μετα γιατι κατα τους ΑΡΔ στην Ευρωπη μεγαλες ομαδες πια ειναι η Μπαρτσα και ο «Θρυλος». Και για την Μπαρτσα δεν ειναι σιγουροι.. δηλαδη ελεος

  • pensierix Says:

   Kι εσείς μου λείπετε! Ας όψονται οι Γιαννακόπουλοι που μας κλείσανε το στέκι! Μια χαρά ομαδική ψυχοθεραπεία κάναμε εκεί, αλλά θέλαν να μας ρίξουν στα φάρμακα οι άτιμοι!

   🙂

 5. 4minister Says:

  Όπως βλέπω κανείς σας δεν συμφωνεί μαζί μου. Προσπάθησα να δώσω στο θέμα τις σωστές του διαστάσεις. Όχι από την πλευρά που το βλέπουμε οι φίλαθλοι, αλλά από την πλευρά που ενδεχομένως το βλέπουν οι εργαζόμενοι. Όχι σε ΠΑΕ, σε εταιρία εν γένει.

  Η εμπειρία μου από εταιρίες είναι πως όταν χρωστούν σε προμηθευτές είναι ένα πρόβλημα αλλά όχι μείζον. Όταν όμως αρχίζει να χρωστά τα ημερομίσθια στους εργαζόμενους τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και η κατάσταση συνήθως μη αναστρέψιμη. Και τότε οι εργαζόμενοι, μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν για το μέλλον τους, λειτουργούν μόνο με τα απολύτως απαραίτητα.

  Έχω ακόμα την ελπίδα ότι το παράδειγμα του Κουίνσυ, που δεν ξέφυγε ούτε μια φορά στο σπριντ απέναντι στον Γεωργέα 😯 , είναι η σειρήνα του συναγερμού για να αφυπνίσει τα πνεύματα των παρατηρητών της ομάδας. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! Μέχρι να μπορέσει να το εξηγήσει κάποιος δεν κλονίζεται η εντύπωσή μου.

  Ούτε αυτά που δήλωσε ο μάνατζερ του Λέτο δικαιολογούνται. Κάτι τρέχει και δεν είναι φρόνιμο να περιμένουμε ότι οι δημοσιογράφοι θα μας το αποκαλύψουν. Θυμηθείτε την κουβέντα μου. Ή κάντε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι που λήγουν ένα σωρό συμβόλαια. Αν εγκαταλείψουν χωρίς δισταγμό το «πλοίο» σημαίνει ότι το δίκιο είναι με το μέρος μου.

  Όλοι αυτοί οι παίκτες μπορούν μια χαρά να έχουν ήδη εξασφαλίσει το μέλλον τους, αφού νόμιμα από το Γενάρη ίσως έχουν υπογράψει με τον καινούργιο τους εργοδότη.

 6. 4minister Says:

  Έχουν συμβόλαια που λήγουν στις 30/6/12 οι

  Σαριέγκι, Καντέ, Μελίσσης, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Λεοντίου, Καραγκούνης, Νίνης, Κλέυτον, και οι δανεικοί Κουίνσυ, Γκέργκελι.

 7. pensierix Says:

  Καλά, υπουργέ μου, τον Κουίνσι βγάλ’τον απ΄το λογαριασμό. Είναι μια κατηγορία μόνος του…Παίκτης με αυτό το ξεπέταγμα και τεχνική για να μη στεριώνει πουθενά, κάτι σημαίνει. Ποδοσφαιρικό IQ υπό του μηδενός, τρομερά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αγωνιστική νοοτροπία για φάπες. Και πληρωμένος μέχρι το τελευταίο σεντ να ήταν και να είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Πανάθα, ο ίδιος Κούινσι θα έμενε. Με τα καλά του και τα στραβά του. Μπορεί και να ήταν και χειρότερος, έχοντας δέσει το γάιδαρό του…

 8. 4minister Says:

  Και να σου κάμω το χατήρι να αφήκω όξω το Γκανέζο, για πε πως ερμηνεύονται οι δηλώσεις Κονσεντίνο και η συμπεριφορά του παίκτη του (Λέτο) από το Δεκέμβρη μετά την ήττα με τον Άρη, οπότε και σχεδόν σταμάτησε να σκοράρει..

  • pensierix Says:

   Ο Λέτο, υπουργέ μου, αποδείχτηκε ότι είχε και έχει σοβαρό πρόβλημα και προσπάθησαν να τον πάνε συντηρητικά, αλλά τα αποτελέσματα τα είδαμε. Και φυσικά, πέρα από το πρόβλημα, θα ήταν παράλογο να μην περάσει περίοδο ντεφορμαρίσματος μετά τα όργια που έκανε.

   Ο μάνατζερ τη δουλειά του θα κάνει. Θεωρώ αδιανόητο (το αποκλείω κατηγορηματικά) ο Λέτο να μην τα έδινε όλα επειδή ήταν απλήρωτος. Οταν μπορείς να κατακτήσεις τον ορισμό του μάγκικου τίτλου κόντρα σε όλους και σε όλα, όντας ο απόλυτος ηγέτης μιας ομάδας δεν σκέφτεσαι τα λεφτά (τα οποία δεν ούτε θα χάσεις ούτε τα χρειάζεσαι για να βγάλεις το μήνα). Ισα-ίσα, ανεβάζεις ακόμα περισσότερο τις μετοχές του ενόψει καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έτσι και σηκώσεις το κατσαρολί…

   Το πρόβλημα το χειρίστηκε λάθος επικοινωνιακά (και όχι μόνο) για άλλη μια φορά ο ΠΑΟ. Οταν διαδίδεις ότι όλα ΟΚ με Λέτο και μπαίνει ο Λέτο και πουθενά ο Λέτο, επιτρέπεις στα παπαγαλάκια (με πρώτο και χειρότερο το γνωστό κόκκινο γκεμπελοειδές) να πούνε «Μια χαρά είναι, αλλά του χρωστάνε λεφτά και γι’αυτό δεν παίζει». Ο ίδιος πάντως έγινε έξαλλος όταν βγήκαν κάτι τέτοια προς τα έξω.

   ΥΓ
   Ούτε φραγκοφονιάς είναι ο Σέμπα από ό,τι διαβάζω. Εβαλε πρόσφατα αυτός τα λεφτά για να χειρουργηθεί ένα παιδί (αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι από τις ακαδημίες) και τον ευχαρίστησε δημόσια γι’αυτό.

   ΥΓ1
   Οχι, δεν τα τσεπώνω από τον Λέτο.

   ΥΓ2
   Παραδέξου ότι το ΥΓ1 πέρασε από το διεστραμμένο σου μυαλό!

   :mrgreen:

   • 4minister Says:

    Καλά κάνεις και το αποκλείεις κατηγορηματικά γιατί έτσι είναι. Απλήρωτος ή όχι τα έδινε όλα. Μέχρι που σταμάτησε να παίζει. Είναι ο τραυματισμός, είναι ότι μετακομίζει το καλοκαίρι όπως άφησε να εννοηθεί ο μάνατζέρ του, θα σε γελάσω.

    Κάτι ακόμα. Κάθε ένας που χρωστάει έχει ένα πλαφόν. Π.χ. δεν ανησυχείς με κάποιον που σου χρωστάει 200 ευρώ, θεωρείς ότι κάποια στιγμή θα τα πάρεις. Αν όμως ξεφύγει η κατάσταση και το χρέος ανέβει στα 3.500 οι πιθανότητες να εξωφληθείς μειώνονται σημαντικά. Οπότε αλλάζει ριζικά ο τρόπος που βλέπεις την κατάσταση χωρίς να χρειάζεται να είσαι φραγκοφονιάς. Ιδιαίτερα αν μάθεις ότι είναι εξωφλημένη η «δική» του Παιανία ενώ ο ιδρώτας σου γράφεται στο χιόνι. Νιώθεις ότι σε κοροϊδεύει στα μούτρα και το γυρνάς στο «καλαματιανό».

    Πάντως δεν πιστεύω ποτέ στις συμπτώσεις, ότι δηλαδή όλοι οι ξένοι παίκτες που έκαναν τη διαφορά στον 1ο γύρο, αντιμετωπίζουν το ένα ή το άλλο πρόβλημα. Ίσως τι αληθεύει να το μάθουμε άμεσα. Τώρα που μπήκαν στα ταμεία τα 1,7 εκ. ευρώ που θα πάνε στους παίκτες βάσει της συμφωνίας, αν δούμε πάθος αγωνιστικό και … απρόσμενες επιστροφές στην ενδεκάδα, σημαίνει ότι το δίκιο είναι με το μέρος μου. Αν όχι, σημαίνει ότι έχω πέσει έξω.

   • the bgt Says:

    Εγω ακουω οτι ο Λετο μπορει να εχει ακομη και χονδροπαθεια που μπορει να σημαινει ακομη και τελος καρριερας.
    Νομιζω Υπουργε μου, οτι ειστε θυμωμενος με την απωλεια του πρωταθληματος και τα ριχνετε στους παικτες.
    Και ειναι περα για περα αδικο γιατι μετριο ξεμετριο ροστερ, μοναχοι τους εφτασαν μεχρι εδω.
    Επειδη ακομη περιμενω να πληρωθω μισθους του 2010 καταλαβαινω τι λες για εταιριες και εργαζομενους μονο που εδω δεν ειναι το ιδιο. Οι παικτες θελουν να διακριθουν για να αναζητησουν μια καλη μεταγραφη.
    Μελισσης, Σπυρο και Σαριεγκι θα ειναι οι μονοι που θα ανανεωσει ο Σωφερ και με λεφτα δικα του! 😀
    Ο Γκερκελυ ..(εδω γελαμε), Ο Καρα δε ξερω τι θα κανει, Σιμαο μακαρι να μεινει ενω και ο Κλειτον ειναι χρησιμος (οχι ομως πρωτο βιολι).
    Για τον Ζεσουαλδο δε ξερω ομως..η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να τον κρινουμε τον ανθρωπο κατω απο τις συνθηκες με τις οποιες δουλευει.. αλλα εμενα δε με αρεσε το πως χαντακωσε το φορμαρισμενο Λαζαρο που θα πρεπε να παιζει γραμμη στα 2 τελευταια παιχνιδια. Τεσπα ο ανθρωπος δεν εχει επιλογες οποτε τι να λεμε..

    • 4minister Says:

     Καθόλου δεν κατηγορώ τους παίκτες, ίσα-ίσα τους δικαιολογώ απόλυτα σαν εργαζόμενους που τους φοράνε φέσι τούρκικο.

     Δυστυχώς δεν θα δούμε αυτό που είπα παραπάνω σύντομα, γιατί η ομάδα χρωστάει σε παίκτες που έχουν φύγει (π.χ. Ζιλμπέρτο) συνολικά περίπου 2,3 εκ, οπότε θα μείνουν λίγα χρήματα για τους παίκτες του ρόστερ.

 9. Kanthar0s Says:

  Μισό λεπτό, μισό λεπτό. Εγώ, δηλαδή, δεν λείπω σε κανέναν; Δεν παίζω!

 10. 4minister Says:

  Άντε να χαθείτε παλιόπαιδα, με κάνατε και ντράπηκα. 😛


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: