Η ΠΑΕ στη μάνα του λόχου;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, o Ανδρέας Βγενόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, και τον προέτρεψε να πάρει ο Ερασιτέχνης τις μετοχές της ΠΑΕ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Μαζί με τον Βγενόπουλο, στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ήταν η Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου και τα μέλη του Ερασιτέχνη, Γιάννης Χατζησαράντος (Γενικός Γραμματέας) και Γιώργος Λιβέρης (μέλος της επιτροπής δημοσίων σχέσεων). Βασικό θέμα συζήτησης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ήταν οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου από τον Ερασιτέχνη. Επίσης ο 2ος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε να γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στα βιβλία του ερασιτέχνη από την Grant Thornton ώστε να υπάρχει εικόνα για την οικονομική του κατάσταση. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αντιπρότεινε στον «Βγενό» ο έλεγχος να γίνει από άλλη εταιρία, αλλά παρά την αρχική αντίρρηση του συμφώνησαν να γίνει από την Grant Thornton αφού τα έξοδα θα πληρωθούν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου και των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Αν και δεν δίνω μεγάλες ελπίδες στην συγκεκριμένη προσπάθεια την αναφέρω για λόγους ενημέρωσης.

______________________________________

Η αντίδραση του Ανδρέα Βγενόπουλου ήταν άμεση, με το περιβάλλον του να διαψεύδει πως υπήρξε αυτή η συνάντηση. Τονίζεται μάλιστα πως ο «Βγενό» εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσε να έχει επαφή με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Και η δική μου αντίδραση άμεση είναι: ένα από τα δυό μέρη λέει ψέματα! Έχει καμιά σημασία για το καλό του ποδοσφαιρικού τμήματος ποιο;

______________________________________

Στερνό 1. Όλο και εντείνονται οι φήμες ότι η Γ.Σ. Μετόχων της 18ης Απριλίου θα αναβληθεί λόγω απουσίας εκπροσώπησης μετόχων, κατόχων μεγάλου ποσοστού.

Στερνό 2. Τα τελευταία στοιχεία με τα οποία έκλεισε ουσιαστικά και ο φάκελος του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις οφειλές του, στάλθηκan στην UEFA από την ΠΑΕ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου παρέμειναν την τελευταία εβδομάδα σε ανοικτή γραμμή με την Ομοσπονδία για να συμπληρώσουν ότι θεωρείται απαραίτητο στον φάκελο που είχε παραδοθεί από την ΕΠΟ.

Οι πράσινοι χρησιμοποίησαν το online σύστημα της UEFA (IT Tool Line), συμπλήρωσαν τον φάκελό τους και πλέον περιμένουν τις κινήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, της οποίας τα αρμόδια όργανα του τμήματος «Financial Control Panel» θα εξετάσουν ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που έχουν αποσταλεί και θα βγάλουν την τελική τους απόφαση στα τέλη Απριλίου, μεταξύ 20-24 του μηνός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Πηγή: gazzetta.gr

Στερνό 3. Ούτε τα play-off δεν προλαβαίνει ο Λέτο, γράφει σήμερα η Derby-news. Η δική μου θέση έχει εκφραστεί ξεκάθαρα εδώ και ένα μήνα, Λέτο και Πανάθα έχουν χωρίσει εδώ και καιρό με συναίνεση του μεγαλομετόχου. Το συμβόλαιό του με την ομάδα τελείωνε το καλοκαίρι του 2014, επομένως έχει γίνει αγοραπωλησία με ομάδα του εξωτερικού. 😉 Δεν έχω την παραμικρή πληροφόρηση, εκεί με οδηγούν οι αποχρώσες ενδείξεις. Η τρανταχτή έξοδος του Λέτο με τον Κλέιτον τη βραδιά της ήττας στο Βικελίδης, η άφιξη τον Ιανουάριο του μάνατζέρ του, Φερνάντο Κονσεντίνο, οι δηλώσεις του, «ήθελα να πάρω τον παίκτη τώρα το Γενάρη, αλλά συμφωνήσαμε να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι» και γενικότερα όλο το ιστορικό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: