Ποδόσφαιρο και τεχνολογία

Πολύ μεγάλη συζήτηση άνοιξε ΞΑΝΑ με αφορμή το άκυρο γκολ του Χουάν Μάτα στον ημιτελικό Κυπέλλου Τότεναμ – Τσέλσι. Άκυρο γιατί δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή τέρματος και γκολ γιατί ο κόρακας το μέτρησε. Στη φρέσκια συζήτηση ακούμε ΞΑΝΑ τις ίδιες αστειότητες που λέγονται πάντα (κλισέ). «Χωρίς το διαιτητικό λάθος χάνεται η ομορφιά του ποδοσφαίρου» και άλλες αηδίες.

Το αβαβά χάνεται!

Ή για να ακριβολογούμε, μειώνεται αισθητά η δυνατότητα επηρεασμού του αποτελέσματος από τα κοράκια. Σε διεθνές επίπεδο την αβάντα είναι άλλοι εκτός ομάδων που τη χρειάζονται περισσότερο. Όπως οι σπόνσορες διάσημων παικτών, οι στοιχηματζήδες, η ίδια η ομοσπονδία – που λυσσαλέα αντιστέκεται σε ενδεχόμενες αλλαγές – κ.λ.π. 😉 Ακόμα και οι άνθρωποι των Μέσων έχουν πολλαπλό συμφέρον να διατηρηθεί η σημερινή κατάσταση.

Οι απόψεις μου πως πρέπει να διαμορφωθούν οι κανόνες παιδιάς, που λένε και οι συνταξιούχοι διαιτητές που αναλαμβάνουν χρέη δασκάλων τρομάρα τους :mrgreen: , έχουν αποτυπωθεί πριν δυό χρόνια (και κάτι μέρες). Εκεί θα μπορέσετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αναφέρθηκαν εδώ. Μετά από δυό χρόνια είναι απόλυτα επίκαιρο.

Κάτι τελευταίο, εμπιστευτικά 🙄 . Όταν – στην Ελλάδα – λέμε «το μέταλλο του πρωταθλητή», εννοούμε ακριβώς αυτό:

το μέταλλο του πρωταθλητή

Με στοιχεία που έπεισαν την Εισαγγελία, όχι με θεωρίες συνωμοσίας όπως προσπαθούσαν εδώ και χρόνια να μας πείσουν κάποιοι. Άσχετα αν η τυφλή Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να ανταποκριθεί μέχρι τέλους. Φαίνεται υπερίσχυσαν οι «κάποιοι».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: