Το Σωματείο του Αλαφούζου

Βγήκαν χθες στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία για την κίνηση που προσπαθεί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σχέδιο διακήρυξης σωματείου φίλων Παναθηναϊκού:

Το Σωματείο Φίλων του Παναθηναϊκού «………………………………..» που ιδρύουμε σήμερα, 3 Μαίου 2012 στην Αθήνα, είναι η έκφραση της απλής, άμεσης και ειλικρινούς βούλησης των εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού να αναλάβουν, την τύχη της ομάδας στα χέρια τους εφαρμόζοντας και στη χώρα μας ένα επιτυχημένο μοντέλο. Να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει: στη κορυφή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εμείς, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαστε άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα και διαφορετικές γενιές. Μας συνδέει, όμως, κάτι ισχυρό: η αγάπη γι’ αυτόν τον μοναδικό στην ελληνική ιστορία Σύλλογο γι’ αυτό κι αποφασίζουμε σήμερα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
………
Στόχος αυτού του Σωματείου είναι η δημιουργία ενός αυτόνομου φορέα διαλόγου, έκφρασης, ενημέρωσης και δράσης όλων των φίλων του Παναθηναϊκού. Προτεραιότητά μας είναι η εξασφάλιση της σταθερότητας της ιδιοκτησιακής δομής του ΠΑΟ, η οικονομική βιωσιμότητα και ευμάρειας της ΠΑΕ και η διασφάλιση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης του Παναθηναϊκού. Πρόθεση μας είναι η ισότιμη συμμετοχή όλων των μελών του Σωματείου στη Διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ολόκληρη η διακήρυξη.

Δόθηκε επίσης στη δημοσιότητα ο κατάλογος των ιδρυτικών στελεχών. Αναλυτικά:

Αριστείδης Καμάρας, Γιάννης Αλαφούζος, Τάσος Αβραντίνης, Δημήτρης Βερβεσός, Παναγής Βουρλούμης, Δημήτρης Γόντικας, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Ηρειώτης, Γιώργος Καμίνης, Λιάνα Κανέλλη, Σία Κοσιώνη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αθηνά Μπαλωμένου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αλέξης Παπαχελάς, Λεωνίδας Πολέμης, Χαράλαμπος Σιούφας, Παύλος Τσίμας.

_____________________________________

Όχι για χρήματα δεν έγινε αναφορά. Εξάλλου που να γνωρίζουν πόσα θα βάλουμε … 😀 Έγινε αργότερα, δηλαδή ανεπίσημα 😉 , μια αναφορά από τον ιδρυτή σε ποσό της τάξεως των 3 εκ. που είναι έτοιμα, κάβα.

Οι περισσότεροι ασχολούνται με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, καθώς και με την ωραία και πειστική δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, συζύγου του πασίγνωστου στους αθλητικούς κύκλους δημοσιογράφου, Μιχάλη Λεάνη. Σε αντίθεση, ένα όνομα μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, το πιο «βαρύ». Ο 75χρονος Παναγής Βουρλούμης!

Ο Παναγής Βουρλούμης (γεν. το 1937) ήταν πρόεδρος του ΟΤΕ από το 2004 μέχρι το 2010.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του ζωγράφου Ανδρέα Βουρλούμη. Σπούδασε στο London School of Economics και στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Διεθνούς Τραπέζης. Την περίοδο 1966 – 1973 διετέλεσε επικεφαλής του Τμήματος Nοτιοανατολικής Ασίας του Διεθνούς Χρηματοδοτικού Οργανισμού και έξι χρόνια αργότερα τοποθετήθηκε διευθυντής στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1981. Από το 1988 έως το 2000 εργάστηκε στην Alpha Bank ως πρόεδρος και διεύθυνων σύμβουλος της Alpha Finance, της Alpha Aμοιβαίων και της Alpha Bank Romania και εντεταλμένος σύμβουλος της τράπεζας Alpha. Από το 2000 έως το 2004 διετέλεσε πρόεδρος της Frigoglass και της Aegean Baltic Bank.

Το 2004 ανέλαβε την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ. Στις 24 Ιουνίου 2010 επανεξελέγη στην προεδρία του δ.σ. του ΟΤΕ. Τον Ιούνιο του 2010 με βουλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο Βουρλούμης, μαζί με τον τέως Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ΟΤΕ Γιώργο Ιωαννίδη, παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την κατηγορία (λεπτομέρειες) της απιστίας και της άμεσης συνέργειας σε αυτήν που αφορούσε υπερτιμολογημένες συμβάσεις τις οποίες είχε υπογράψει ο Οργανισμός το διάστημα 2003 – 2007 με εταιρίες Intracom, Siemens και ANKO. Τον ίδιο μήνα κλήθηκε να καταθέσει και ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens. Τον Σεπτέμβριο του 2011 με το υπ’ αριθμόν 2902/11 βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, έκανε δεκτές τις εφέσεις των Βουρλούμη και Ιωαννίδη και τους απήλλαξε από τις κατηγορίες, κρίνοντας ότι δεν ζημίωσαν τον ΟΤΕ.

Είναι επίσης μέλος της περίφημης Trilateral Commission, σελίδα 7, στην οποία συμμετέχουν (σελίδα 5) και οι Αλέξης Παπαχελάς και Λουκάς Παπαδήμος! Σ’ αυτήν καταγράφεται και ο Μάριο Μόντι, σελίδα 1 & 5, που έγινε περίπου σύγχρονα με τον Παπαδήμο πρωθυπουργός Ευρωπαϊκής χώρας. Μέσα είναι και ο Χένρυ Κίσσινγκερ! Πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και νυν … τα πάντα όλα.

Στερνό 1. Το who is who των 20 ιδρυτικών μελών του σωματείου Αλαφούζου.

Στερνό 2. Υπάρχουν όπως βλέπετε θέματα και ζητήματα για διάφορους του καταλόγου. Ένα μόνο πράγμα δεν χωράει κουβέντα. Είναι όλοι τους αγνοί Παναθηναϊκοί! :mrgreen:

14 Σχόλια to “Το Σωματείο του Αλαφούζου”

 1. pensierix Says:

  ΔΝΤολάγνοι, τζιγγερολάγνοι, ΑΡΔ, λαμόγια, καλλιτέχνες που κάνουν την πάπια (επαναστάααααααατες μου!!!!) γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κι ένας Καμίνης δώρο…Οχι ότι η προσπάθεια του Αλαφούζου θα κριθεί από τα ιδρυτικά στελέχη του σωματείου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τη σύνθεση…Ενας Πρετεντέρης πχ δεν θα έβλαπτε αλλά ΟΚ, μάλλον τον φάγανε τα κυκλώματα του ΣΚΑΙ και προτιμήθηκε ο Παπαχελάς και…Σία. Μεγκάλη εκπροσώπηση θα υπάρχει βέβαια, για να μην είμαστε και άδικοι… Ελπίζω μόνο να μην έχουμε πρόβλημα με τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ γιατί πολύ τριλάτεραλ βλέπω…

  ΥΓ
  Κορυφαίο το » Παναθηναϊκός Ομιλος Αθηνών» της διακήρυξης.

  ΥΓ1
  Οταν έχεις δει πρόεδρο του Συνασπ…εεε του Παναθηναϊκού τον Κωνσταντόπουλο και τον Τσάκα να αλλάζει τους πρίγκηπες σαν τις κελεμπίες, ελάχιστα πράγματα μπορούν πλέον να σου κάνουν εντύπωση.

 2. 4minister Says:

  Όπως φημολογείται υπάρχουν μερικοί ιδρυτικοί με διαρκείας στο Τηγάνι. Αλλά ας μην είμαστε μίζεροι. Πρώτον είναι λίγοι. Δεύτερον, φέτος που είναι να «σώσουν» την Πανάθα, δεν θα ανανεώσουν τις κάρτες τους. :mrgreen:

 3. Bgt Says:

  2012-1937 = 75
  To μονο σοβαρο σχολιο που μπορω να κανω για το θεμα αυτη τη στιγμη. 😛 😀

 4. takis Says:

  Τι κατάντια είναι αυτή, ρε τύπε…Λαμόγια δημοσιογραφάρες του Κολλεγίου, πρώην Κνίτες (εσωτερικού), υστερικές μετακόκκινες λεσβίες, καραφλοί επαναστάτες της φακής, συνδικάλες χασοδίκες με μπλέιζερ…Όσο μου έρχεται να βάλω στο σχέδιο πόλης το αυθαίρετο, να το μοσχοπουλήσω και να κατεβώ Αθήνα με το τρακτέρ να τους αγοράσω όλους μαζί…

 5. Bgt Says:

  Πως και δε συνωμοσιολογησες? «Παραμονες εκλογων ειναι, ας πεταξουμε ενα βραχιολακι στους ιθαγενεις φιλους Παναθηναικους να νομιζουν οτι η ομαδα ειναι σε καλο δρομο να μη μας μαυρισουν.»
  ΕΓΩ πρεπω να στα λεω Υπουργε????? τσκ τσκ εχεις χασει το μοτζο σου μου φαινεται!! 😀

  απο οτι εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον (μη το περνετε και σαν καλο αυτο) τα δεδομενα εχουν ως εξης:
  1) οι Βαρδινογιαννηδες εχουν κανει κομπινα/βλακεια με το θεμα του γηπεδου (τωρα αθελα τους? ηθελημενα? δε το κατεω.)
  2) Εχουν και τις διαφορες επιχειρηματικες κοντρες (εδω ψιλοψιλαζιομαι οτι το χαος με τη ΓΗΠΕΛ ηταν ηθελημενο για να φορτωσουν μπελαδες και χρεη στους πολυμετοχικους σαν ενα ειδος εκδικησης και να φανε και λεφτα απο πανω).
  3) Πλεον προσπαθουν να ξεφορτωθουν τυχον χρεη και ευθυνες για να μην πληρωσουν (ή για να φανε κι αλλα λεφτα)
  4) Αρα ο ΠΑΟ ειναι μπλεγμενος και εξαρτημενος απολυτα απο τις ορεξεις του Βαρδινογιαννεικου. Κι οσο ο ΠΑΟ ειναι ετσι μπλεγμενος δυσκολα θα βρεθει λυση.
  5) ή οι Βαρδινογιαννηδες θα δωσουν καθαρη την ομαδα (θαυμα θαυμα). Δε ξερω για επιχειρηματικες σκακιερες αλλα δεν ειναι καλο για μια επιχειρηση να την μισουν 2εκ Ελληνες και να συνδεεται το ονομα σου με την καταστροφη του ΠΑΟ.
  6) ή θα βρεθει κανας αληθινος μεγιστανας-κοροιδο να την αγορασει οποτε δεν τρεχει μια (θαυμα-θαυμα)
  7) ή πτωχευουμε και κανουμε μια νεα αρχη (δεν εχω ομως ιδεα αν και με πτωχευση γλυτωνουμε απο τις υποχρεωσεις στο Βωβο , δημο, μουμπλε μουμπλε μουμπλε.)

  Εμενα προσωπικα δε θα με πειραζε το 7. Με μονο προβλημα να βρεις ανθρωπους με οραμα και προσοντα για να διοικησουν την ομαδα. Δυσκολο στην ελληνικη κοινωνια της λαμογιας και του γκαγκατσοποδοσφαιρου να καρποφορησει ενα τετοιο επιχειρημα, αλλα ποτε δε ξερεις. Κυριως γιατι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στο ιδιο καζανι βραζουνε και ισως τελικα ο ενας να δωσει το παραδειγμα στον αλλο. Κατα την ταπεινη μου αποψη το ελληνικο ποδοσφαιρο τυραννιεται απο τις μικρες ομαδες και τους παραγοντισκους της ΕΠΟ/ΚΕΔ + διεφθαρμενα ΜΜΕ, παρα απο Μαριδακηδες και λοιπους ηλιθιους.
  Οταν ο Μαριδακης δε θα μπορει να στηριχθει στα γιουσουφακια και στις παραγκες, θα αναγκαστει να κανει τιμιοτερο παιχνιδι αλλιως δε θα τη βγαλει.

  Ειναι κριμα που ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δε προσπαθουν να βρουν μια κοινη λυση και να αναγκασουν τον ΟΣΦΠ να ακολουθησει το παιχνιδι τους. Ακομη και να πεσουν Δ’Εθνικη, να δω τοτε με τι τηλεοπτικα θα επιβιωσουν ο μπεης με τα γιουσουφακια του.

 6. 4minister Says:

  Μα δεν συνομοσιολογώ. 🙄 Απλά όταν δεν σε πείθουν τα επιχειρήματα το γυρίζεις στις θεωρίες συνωμοσίας, ενώ τώρα φαίνεται ότι πείστηκες. Αυτό καλό είναι αφού όπως περιδιαβάζω όλοι έχουν αμελήσει να σχολιάσουν τον Παναή απ’ τα Μέγαρα, που είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο, δεν είναι ψιλό τσόλι.

  Για την οικογένεια είπα στις 29/3:

  1. Δεν θέλουν να πουλήσουν την ομάδα, την κότα με το χρυσό αυγό. Άσχετα αν η εταιρία έχει οικονομικά προβλήματα αυτοί κερδίζουν πολύ χρήμα.
  2. Θα πουλήσουν αλλά την έχουν τάξει κάπου αλλού.
  3. Δεν ελέγχουν πλέον την κατάσταση γιατί υπεισέρχονται μεγαλύτερες δυνάμεις. Σαν αυτές που συχνάζουν στο κτίριο πίσω από τον άγνωστο στρατιώτη.

  Δηλαδή τίποτε απ’ ότι φαίνεται να γίνεται στην παρούσα στιγμή, να την πάρει ο Σουλτάν Αλ Αφουζ (δανεικό) με τον πύρινο κόσμο της Πανάθας. Γι’ αυτό είμαι τόσο αρνητικός στην προσπάθεια, γιατί δεν την μασάω αφού δεν μπορώ να την καταπιώ.

  Όσο για τα παλιά χρέη μετά τον υποβιβασμό κατηγοριών, σβήνονται από την ομάδα και τα αναλαμβάνουν πρόσωπα, στο προκείμενο ο πρόεδρος όταν δημιουργήθηκαν, δηλαδή ο καπτάν Νικόλας. Για τη ΓΗΠΕΛ ο έτερος πρόεδρος, ο Σαμαράς. Όμως για τη ΓΗΠΕΛ δεν γνωρίζουμε στοιχεία, έχουμε όλοι πειστεί ότι υπάρχει σοβαρό θέμα από τους χειρισμούς Βγενόπουλου. Που δεν είναι ο πλέον αξιόπιστος Έλληνας …

 7. Bgt Says:

  Δηλαδη που την εχουνε ταξει? κι αφου την εχουνε ταξει γιατι δεν την πουλανε να ησυχασουνε (τα λεφτα απο που τα βγαζουνε? αφου υποτιθεται οτι η ομαδα εχει μπει μεσα κλπ κλπ)
  ερωτησεις….ερωτησεις… απαντησε υπουργε!!!! απαντησε!

 8. 4minister Says:

  Πήρες σαν πιθανότερο το ενδεχόμενο που προτιμάς, το Ν° 2. Ενώ αυτό που φαίνεται, με τις παρούσες συνθήκες, να αποκτά βραχεία κεφαλή απέναντι στα υπόλοιπα είναι το Ν° 3. Βραχεία όμως. χωρίς προς το παρόν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δυό.

  Τη μια χρονιά των ευτραφών αγελάδων 😆 είχαν δημοσιευτεί οικονομικά στοιχεία για την ΠΑΕ. Μπορείς να τα διαβάσεις με την ησυχία σου, κατά προτίμηση με συνοδεία μουσικής lounge και ποτού 🙄 , εδώ και εδώ.

 9. Bgt Says:

  Βρε μπας κι εισαι πραγματικα υπουργος? δε καταλαβαινω γρι.. καλε καντα λιανα λες και κρυβομαστε απο κανεναν!

 10. 4minister Says:

  Μπες να διαβάσεις τα κείμενα στους συνδέσμους. Τότε θα πειστείς ότι τη χρονιά που ο «σκορποχέρης» Πατέρας έκανε αγορές Σισέδων και δε σ’μαζεύεται, το κατέστημα είχε ΚΕΡΔΗ! Αυτό λένε οι αριθμοί και μπροστά τους οποιαδήποτε διαφορετική και συγκρουόμενη άποψη είναι τιποτένια. Φεύγοντας, το Δεκέμβρη του 2010, άφησε στα ταμεία 18,2 εκ. ευρώ, πράγμα που τότε παραδέχτηκε επίσημα η ΠΑΕ.

  Δεκάξι περίπου μήνες από τότε, με τη διαχείριση του «εγγυητή», το κατέστημα χρωστάει όπου μιλάνε ελληνικά, ακόμα και στο φούρναρη της Παιανίας σου λέει. Μόνο το προπονητικό και η Τράπεζα Πειραιώς (τυχαίο το Πειραιώς, δε νομίζω 😈 ) των γνωστών οικονομικών συμφερόντων είναι πληρωμένοι.

  Το Ν° 3 λέει ότι πολιτικοί (και παραπολιτικοί, που είναι σαφώς ισχυρότεροι από τους προηγούμενους) παράγοντες ενδιαφέρονται να εξουσιάζουν την Πανάθα, πράγμα που κάνουν τόσα χρόνια με τι Μικτή Ξαβερίου. Εκτός αν νομίζεις ότι ο Περπινιάδης είναι πραγματικός ιδιοκτήτης. Ήδη οι δικοί μας έχουν σηκώσει στο γήπεδο πανώ που τον ονόμαζε παρένθετο της ψηλής του επίτιμου. Και στα ιδρυτικά στελέχη του Σωματείου που θα … μας σώσει, περιλαμβάνεται η επικοινωνιολόγος της Βίβιαν. Όποιος μπει στον κόπο να διαβάσει την παραπομπή who is who στο αρχικό κείμενο τα βλέπει.

  Δεν γράφω εύκολα-επιδερμικά κείμενα. Όταν δε βάζω συνδέσμους (παραπομπές) υπάρχουν λόγοι – κατά τη γνώμη μου πάντα – σοβαροί. Ή θα συμφωνήσει κάποιος μαζί μου πεπεισμένος από τα εκεί στοιχεία, οπότε μπορούμε να πάμε την κουβέντα παρακάτω, ή θα διαφωνήσει, πράγμα που απεύχομαι. Όταν όμως δεν διαβάζει τις παραπομπές θα λέμε μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.

  Ούτε πρέπει να μπερδεύεται κάποιος όταν λέω για το Βγενόπουλο ότι δεν είναι ο πλέον αξιόπιστος Έλληνας. Καθόλου δεν με έχει πείσει ακόμα. Το ιστολόγιο δεν είναι Σωφερόφιλο ή Βγενοπουλικό. Μόνο την Πανάθα κοιτάζει στα μάτια. Ακόμα και ο Παύλος ο θεός τώρα τελευταία έχει κάνει κινήσεις που δίνουν δικαιώματα για αντιρρήσεις. Όπως η κρυφή μάζωξη με το Σωφέρ στο Πεντελικό πριν περίπου 1,5 χρόνο, πράγμα που σηματοδότησε σαφή αλλαγή πλεύσης των κοντών και της Πρασινάδας κατ’ επέκταση. 😉

 11. Bgt Says:

  Μπερδευομαι γιατι μιλας με γριφους και πολυ θεωρια αδερφε μου..

  Για παραδειγμα αδυνατω να καταλαβω αυτο με τους πολιτικους που λες.
  Οκ λεγεται οτι πραγματικος ιδιοκτητης του ΟΣΦΠ ειναι η Ντορα κι ο Κουβελος (απροπο πεθανε η Μαρικα ..πραγματικα νομιζα οτι οι ανθρωποι αυτοι ειχαν τον απεθαντο..RIP Μαρικα..).
  Δηλαδη να δεκτω οτι πολιτικοι βρισκονται πισω απο την κατασταση του ΠΑΟ.
  Πισω απο τι ακριβως? Απο το να διαλυσουν την ομαδα?
  Τελικα αν υπαρχει ενα σχεδιο ποιο ειναι αυτο? Δε θα πρεπε ηδη μια μαριονετα αλα Βαγγελας να εχει αναλαβει και ο ΠΑΟ να εχει μπει σε μια σειρα? Ποιο ειναι το σχεδιο των πολιτικων στους οποιους εχει υποσχεθει την ομαδα ο Σωφερ?
  Ποια ειναι αυτη η λογικη του περιφημου σχεδιου των αορατων πολιτικων?

  Ο ΠΑΟ τον τελευταιο χρονο κοντευει να διαλυθει να μην πω για τα τελευταια 15 χρονια,,.
  Μια πειστικη εξηγηση γιατι οι Βαρδηδες εχουν αφησει να γινει αυτο δεν εχω παρει απο πουθενα.
  Μιλαμε για ενα προιον με τεραστια αξια και πρεστιζ που μια απο τις μεγαλυτερες επιχειρηματικες οικογενειες της Ελλαδας το αφηνει να καταστρεφεται και το απαξιωνει. ΓΙΑΤΙ?
  Βγαζουνε λεει λεφτα. Ε ποσα λεφτα βγαζουνε πια ωστε το ονομα τους να διασυρεται ετσι? Δηλαδη απο τον ΠΑΟ ζουνε?
  Και γιατι να μη βγαζουνε λεφτα με το προιον τους σε ανθηση? Πιο πολλα δε θα βγαζανε εαν ο ΠΑΟ επαιρνε το πρωταθλημα και πηγαινε ΤΣ.Λ? Γιατι δε προσπαθησαν να πουλησουν το προιον τους στις καλες του μερες παρα εμπλεξαν με την πολυμετοχικοτητα? Για να φανε τα λεφτα των πολυμετοχων? Αστεια πραγματα..

  Την εχουν ταξει την ομαδα λεει αλλου..
  Ε ΓΙΑΤΙ Δεν τη δινουν εκει που την εχουν ταξει να ησυχασουμε εμεις και πρωτα απο ολα οι ιδιοι? Δεν ειμαστε Αμερικη, μια χωρα 10εκ ειμαστε και τα δυο σιχτηριζουν τους Βαρδηδες που καταστρεφουν την ομαδα τους. Σου κανει καλο αυτο για τις επιχειρησεις τους?

  Μια πειστικη απαντηση γι αυτα ολα δεν εχω παρει. Μονο υποψιες και θεωριες.
  Και τελικα αναρωτιεμαι μηπως τα πραγματα ειναι πιο απλα?
  Μηπως απλα οι Βαρδηδες ειναι ανικανοι, τα καναν σκατα ή δεν ενδιαφερονται πλεον για τον ΠΑΟ και τις επιχειρησεις τους στην Ελλαδα κι ολα τα αλλα ειναι γιατι ψαχνουμε να βρουμε πιο σημαντικο λογους της διαλυσης της ομαδας μας?
  Γιατι οι θεωριες συνομωσιας ειναι για να μας μας απαλυνουν τον πονο, ο ανθρωπος παντα ειχε και θα εχει προβλημα να δεχεται τις απλες εξηγησεις για τα δεινα του και θελει να πιστευει οτι κατι πιο σημαντικο κρυβεται απο πισω.

 12. 4minister Says:

  Αυτό με τους πολιτικούς αδυνατείς να το καταλάβεις ή απλά δεν το πιστεύεις; 🙄

  Δεν διαλύεται καμιά ομάδα ΛΕΜΕ!

  Από αυτό το «βγάζουνε λέει λεφτά» καταλαβαίνω ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τις παραπομπές. Γιατί εκεί αποδεικνύεται με αριθμητικές πράξεις ότι εκείνο το χρονικό διάστημα υπάρχει κέρδος, χωρίς λέει και ξελέει. 😉


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: