Διοικητικά Παναθηναϊκού

Χθες Τρίτη έγινε η Γ.Σ. Μετόχων της ΠΑΕ και όρισε νέο 20μελές Δ.Σ. το οποίο συνεδρίασε σήμερα.

Τι είπε χθες ο πρόεδρος του εκκολαπτόμενου Σωματείου, Γιάννης Αλαφούζος, καθώς και οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανόμενου του Αντρέα Βγενόπουλου, περιγράφει αναλυτικά ο Σταμάτης Γαρρής στο θέμα του. Τα κυριότερα σημεία:

Στην αρχή της διαδικασίας ο προεδρεύων της Γ.Σ. Ανδρέας Βγενόπουλος ανάγνωσε μια επιστολή – εξουσιοδότηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Σε αυτή ανέφερε ότι μέσα σε διάστημα 10 μηνών θα μεταβιβάσει τις μετοχές του στο σωματείο. Παράλληλα τόνισε ότι εάν το σύνολο των μετοχών μεταβιβαστεί θα αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ μέχρι τις 6/11 του 2011.

Αλαφούζος.

  1. Κάναμε μια έρευνα αγοράς φέτος το Μάρτιο. Έγινε από τον Γιάννη Μαυρή. Είχε δείγμα 3.000 ατόμων. Χρησιμοποίησε κανόνες στατιστικής και μοντέλα διεθνών ερευνών. Όπως με διαβεβαίωσε και άλλη μια εταιρία που συνεργαζόμαστε είναι άρτια. Υπάρχουν 1,7 εκατ. Παναθηναϊκοί, από τους οποίους οι 150.000 είναι ο σκληρός πυρήνας, από αυτούς 100.000 είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και από αυτές υπάρχει ένας ακόμα πιο σκληρός πυρήνας 40.000 ατόμων να ενισχύουν σε ετήσια βάση την ομάδα. Ο μέσος όρος χρημάτων που μας έδειξε η έρευνα ότι μπορούν να διαθέσουν είναι 2.200 ευρώ.
  2. Επειδή τα χρήματα είναι επιτακτική ανάγκη, υπάρχει αριθμός επιχειρηματιών που έχουν δεσμευτεί να βάλουν άμεσα χρήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δώσουμε μια συνέντευξη όταν έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Υπάρχει μια κίνηση επιχειρηματιών που συγκεντρώνουν λεφτά. Τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί ότι θα εισφέρουν είναι της τάξης των 4 εκατ. ευρώ. Από ανθρώπους που έχω μιλήσει κανείς δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του.
  3. Έχει δεσμευτεί (ο Τζίγκερ) ότι η ΠΑΕ θα νοικιάσει με πολύ χαμηλό ενοίκιο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια για τα επόμενα 2-3 χρόνια και μετά θα το συζητήσουμε. Κλάσμα του σημερινού μου είπε. Τώρα τι σημαίνει αυτό …

Βγενόπουλος.

  1. Επαναλαμβάνω δημόσια ότι και προφορικά. Μου κάνατε πρόταση για ομόνοια που το έκανα με μεγάλη δυσκολία. Θα προσπαθήσω να την τηρήσω. Είχαμε εντύπωση ότι με κ. Βαρδινογιάννη θα υπογράφονταν μια συμφωνία. Αντ’ αυτού υπάρχει μια επιστολή που λέει δύο πράγματα. Πρώτον ότι σε ένα διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τους 10 μήνες θα γίνει η μεταβίβαση. Για ποιο λόγο 10 μήνες; (για φορολογικούς λόγους ήταν η απάντηση Αλαφούζου). Υπάρχει συμφωνία και θα υπογραφεί ή αυτές είναι οι δεσμεύσεις του κ. Βαρδινογιάννη; Δεύτερον λέει ότι αναλαμβάνει ευθύνες της ΓΗΠΕΛ όμως δεν λέει εάν υπάρχουν ευθύνες της ΠΑΕ ποιος θα της αναλάβει;
  2. Να μου επιτρέψετε να συνεισφέρω το 10% επί των χρημάτων που θα συγκεντρώνονται, άρα θα διατηρήσω το ποσοστό μου και θα βοηθήσω. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Σας παρακαλώ να προσέξετε η ομόνοια να μην γίνει σαν διαφήμιση που λέει όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι και να μην γίνει με εφημερίδες ή βιβλία δυσφημιστικά. Αυτό δεν είναι ομόνοια, πηγαίνει προς Κολιάτσου, Παγκράτι.

Τέλος η Γ.Σ. διόρισε νέο Δ.Σ. το οποίο συνήλθε σε σώμα σήμερα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

  1. Λεφτά ακόμα δεν μπήκαν, είμαστε προς το παρόν στο «θα».
  2. Λεφτά από κόσμο δεν μπαίνουν αν δεν δει επίσημα και σύμφωνα με τον νόμους έγγραφα (συμφωνητικά) αποχώρησης των εγγυητών των πρωταθλημάτων του Θρήνου.
  3. Η πλευρά του Τζίγκερ σήμερα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει συζητηθεί ποτέ θέμα οικονομικού πλαφόν οποιουδήποτε ποσού για να δοθούν οι μετοχές στον Αλαφούζο.
  4. Η μεταβίβαση των μετοχών του Βαρδινογιάννη θα γίνει πράγματι σε 10 μήνες,  όταν θα αλλάξει η φορολογική χρονιά, ή είναι προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, κρατώντας τις μετοχές και παράλληλα όμηρο τον Παναθηναϊκό;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: