Παραλειπόμενα της κλήρωσης

Υπάρχει Αγγλική οργάνωση (εταιρία) και παρέχει συμβουλές και τεχνογνωσία σε ομάδες που λειτουργούν σε καθεστώς λαϊκής βάσης. Βρίσκεται σε σύμπνοια με την UEFA, από την οποία μάλιστα λαμβάνει και χρηματοδότηση. Το όνομά της Supporters Direct.

Ένας σύμβουλος του Πλατινί έφερε τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στην κλήρωση, Βαγγέλης Πέτσο, σε επαφή με τους ανθρώπους της οργάνωσης, οι οποίοι ρωτούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Είναι πιθανόν στο μέλλον να υπάρχουν κι άλλες επαφές από ανθρώπους του «τριφυλλιού».
_________________________________

Κατά την διάρκεια της ομιλίας που είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους «πράσινους» την Παρασκευή (20/7), αναφερόμενος στον αντίπαλο της κληρωτίδας, τους είπε:

«Έχουμε σε λίγες μέρες δύο σημαντικά παιχνίδια. Όλοι ξέρετε ότι είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση της ομάδας και ότι είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν να περάσουμε. Πρέπει να νικήσουμε και να πάμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, ο στόχος είναι ο ίδιος. Για να είμαστε πληρωμένοι, η ομάδα πρέπει να εισπράξει χρήματα. Για να πάρουμε λοιπόν, πρέπει να δώσουμε την πρόκριση. Διαφορετικά τα πράγματα θα παραμείνουν δύσκολα».

Αναρτήθηκε στις Champions League, Οικο-Νομικά. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: