Αρχαιρεσίες στη Super League

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League και τρίτος από πλευράς του Ολυμπιακού τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με 13 ψήφους έγινε ο ισχυρός άνδρας της λίγκας με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να δηλώνουν «απών» παρότι ήταν στη συνεδρίαση, ενώ έλειπαν ο Ατρόμητος και η Δόξα Δράμας.

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο τρίτος πρόεδρος της Super League που προέρχεται από τον Ολυμπιακό στα έξι χρόνια που υπάρχει η Super League.

Για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, αναδείχθηκε αναπληρωτής πρόεδρος, ο Γιώργος Μποροβήλος με 14 ναι (απών δήλωσε ο Παναθηναϊκός, ενώ δεν ψήφισαν φυσικά οι απόντες Ατρόμητος και η Δόξα Δράμας).

Στερνό 1. Αν παρατηρήσετε σχολαστικά την παραπάνω φωτογραφία των φρεσκοεκλεγμένων έχετε αντιπροσωπευτική εικόνα από την ποιότητα και κυρίως την αξιοπιστία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στερνό 2. Αυτό που μένει για να ανέβει παραπάνω επίπεδο το πρωτάθλημα της Super League είναι να επιλεγεί επικεφαλής της ΚΕΔ ο … έμπειρος Σάββας Θεοδωρίδης. 😈

Στερνό 3. Σε 3 μήνες περίπου έχουμε αρχαιρεσίες και στην ΕΠΟ, με τις πληροφορίες εδώ και πολύ καιρό να λένε ότι ο Σοφοκλής δεν έχει προθέσεις να είναι υποψήφιος. Προτιμά να μετακινηθεί στη Νιόν, στα Θεοδωριδέικα …

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: