«Επανεκκίνηση» Βόλου – Καβάλας

Στη Football League θα αγωνιστούν φέτος οι Π.Α.Ε. Βόλος και Καβάλα, μετά από παράνομη (ασύμφωνη με τους νόμους), προκλητική και υποβαθμιστική για το άθλημα απόφαση, που προήλθε μετά από ισχυρές πολιτικές πιέσεις (Ξανθός). Πράγμα που έχει πολύ μεγάλη σημασία. Και οι πρόεδροι των δυό Π.Α.Ε. είναι φρέσκοι. Απολαύστε τους:

Στο πρώτο πλάνο αριστερά ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης (Βόλος) και δεξιά ο Γιώργος Τσοκτουρίδης (Καβάλα) Ανυπερθέτως πρόσωπα «εμπιστοσύνης». 😈

Ο πρώτος έκανε και δηλώσεις:

«Κάναμε έναν πολύμηνο αγώνα και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Με το φίλο μου τον Γιώργο Τσοκτουρίδη περάσαμε πολλά και μπορώ να πω ότι τον αισθάνομαι σαν αδελφό μου! Η Καβάλα και ο Βόλος μόνο στα 90 λεπτά ενός αγώνα θα είναι αντίπαλοι, μιας και ήμαστε φίλοι και μας ενώνουν κοινοί αγώνες.

Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω το βουλευτή Καβάλας, τον κ. Γιώργο Καλαντζή, που είναι Βολιώτης! Θα τον τιμήσουμε στο Βόλο ως επίτιμο δημότη, αν θέλει και στο διοικητικό συμβούλιο θα τον βάλουμε! Είναι ένας άνδρας που τηρεί το λόγο του».

Στερνό. Ο Γιώργος Καλαντζής είναι φαρμακοποιός και ήταν Έφορος Δημοσίων Σχέσεων στο Δ.Σ. της Αδελφότητας Οφφικιάλων (πρόσωπα βραβευμένα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως). Ο Μάκης έχει σχέση άραγε με φάρμακα και εκκλησία; 🙄

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: