Ανακοινώθηκε επίσημα το «Απήλιον»!

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την αγορά του προπονητικού κέντρου Απήλιον από τον Τσακίρη ανακοινώνοντας τη συμφωνία.

Apilion outdorrs

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον». Το νέο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί στο εξής πυρήνα των δραστηριοτήτων τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής, είναι εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» εκτείνεται σε 50 στρέμματα και περιλαμβάνει υποδομές επαρκείς για τις ανάγκες της ομάδας μας. Αποκτήθηκαν ωστόσο, στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, επιπλέον 50 στρέμματα με στόχο την επέκταση εγκαταστάσεων και υποδομών που θα αναδείξουν το νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια στην Ευρώπη.
Από την 1η Ιουλίου ο Παναθηναϊκός αφήνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Το κόστος εκμίσθωσής τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ η συνολική τους έκταση είναι μικρότερη και οι εγκαταστάσεις παλαιότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες του νέου προπονητικού κέντρου.
Ο Παναθηναϊκός που ανήκει στους οπαδούς του θέτει στέρεες βάσεις για το μέλλον του και κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία στηριζόμενος στις δυνάμεις του, στη δουλειά και το όραμα των ανθρώπων του και την αγάπη και τη στήριξη των φιλάθλων του.

Με απλά λόγια, όσο ζητούσαν οι «ευεργέτες», «οι εγγυητές της επόμενης μέρας» για ενοίκιο θα πληρώνει η Πανάθα ετήσια – σε βάθος δεκαετίας – για την απόκτηση του δικού της προπονητικού κέντρου. Όσο για τα μηχανήματα που βρίσκονται στην Παιανία, αυτά είναι ιδιοκτησίας της ΠΑΕ και θα μεταφερθούν στο Απήλιον, ή στο «Γιώργος Καλαφάτης», όπως μάλλον θα μετονομαστεί. Το βάθος δεκαετίας έχει λογιστική και φορολογική σημασία, δεν επιλέχτηκε τυχαία νομίζω.

Στερνό. Έχω επανειλημμένα κρίνει αρνητικά τον Γιάννη Αλαφούζο για διάφορα σοβαρά και ανεπίτρεπτα λάθη που έχει κάνει την πρώτη χρονιά της διοίκησής του. Για την κίνηση αυτή, της αγοράς προπονητικού, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο. Είναι τόσο σημαντικό γεγονός που αλλάζει τον τρόπο που θα τον βλέπω στη συνέχεια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: