Πανάθα στην UEFA

Σε σχέση με το προηγούμενο μήνυμα λύθηκαν μερικές απορίες.

Η συγκεκριμένη επιτροπή στη οποία έγινε η παράσταση, η Club Financial Control Body, είναι ελληνικά η Επιτροπή Βιωσιμότητας. Και δεν παίρνει απόφαση για την αδειοδότηση αλλά βγάζει πόρισμα περί βιωσιμότητας ή όχι μιας ΠΑΕ, το οποίο γνωστοποιεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης. Έτσι εξηγείται η παράσταση Αλαφούζου & Συνεργάτες, γιατί στην Επιτροπή Αδειοδότησης δεν υπάρχει ακροαματική διαδικασία. Επίσης η Επιτροπή Βιωσιμότητας συνήθως δεν σε καλεί, μόνος σου κάνεις αίτημα, αν νομίζεις ότι έχεις κάτι να πεις.

Τη Δευτέρα γίνεται η κλήρωση για τη διοργάνωση. Επειδή η Πανάθα πάει στους ισχυρούς και οι άλλοι ίσως όχι, προβλέπεται η απόφαση να έχει βγει νωρίτερα. Εξάλλου στην UEFA δύσκολα να δεχτούν να κάνουν κλήρωση με ομάδα Α και Β ή Γ. Να θυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρία ενός χρόνου με αναστολή. Οπότε αν τιμωρηθεί η παλιά ποινή θα προστεθεί στη φρέσκια τιμωρία.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έχουμε ξανθιά εκπρόσωπο στην κλήρωση.

Σε ότι αφορά την ελληνική αδειοδότηση, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ανατραπεί η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Θα δούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: