Το σήριαλ Τζιμπούρ

Η ιστορία με τον Τζιμπούρ έχει πολλά κενά. Συμβόλαιο δεν έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός, αυτό είναι δεδομένο, επομένως ο παίκτης είναι ελεύθερος από 30/6. Ένα προσύμφωνο είχαν υπογράψει. Όμως τα ιδιωτικά συμφωνητικά έχουν νομική ισχύ παράλληλα με επίσημο συμβόλαιο. Χωρίς αυτό είναι κουρελόχαρτα από νομικής πλευράς και επαφίεται στην καλή θέληση των συμβαλλομένων αν τηρηθούν ή όχι.

null

Λίγο ανεξήγητα όλα τούτα, για ένα παίκτη που έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο, είναι ο πρώτος σκόρερ της σεζόν και παρόλα αυτά δεν ανανεώθηκε εγκαίρως το συμβόλαιό του! Λες και μιλάμε για τον Φέτφα (παλτό). Σήμερα έρχεται ο Μίτσελ και λέει ότι ήταν εκτός σχεδιασμού από Απρίλιο. Άσε το άλλο. Είναι φυσιολογικό ο ατζέντης να περιφέρει τον παίκτη από χωρίου εις χωρίον; Μια στην Προύσσα (παινεμένη και στον κόσμο ξακουσμένη. που λέει το άζμα ) και μια στο Νόττιγχαμ;

Αλλά η σοβαρή είδηση είναι αλλού. Η Νόττιγχαμ ανακοίνωσε ότι η μεταγραφή του δεν προχώρησε γιατί αρνήθηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Djebbour was expected to sign for the Reds this week, subject to passing a medical. But Forest say the 29-year-old refused to take part in the full medical.

Όχι αυτές οι μπούρδες που γράφτηκαν εδώ, «θέλω να σκεφτώ το μέλλον μου» και rxιδια χαρτοπόλεμο. Τι να σκεφτείς μωρέ, γκόμενα είσαι; 😛

Τους πιστεύω, γιατί δεν κάνεις ψεύτικους υπαινιγμούς με την ιατρική κατάσταση ενός επαγγελματία αθλητή, είναι πολύ βαρύ. Χτυπά καμπανάκι σε όλους τους επόμενους, «ο παίκτης κάποιο ιατρικό πρόβλημα κρύβει». Αν θέλεις να πεις ψέμματα για την αρνητική έκβαση μιας μεταγραφής υπάρχουν ένα σωρό έτοιμες δικαιολογίες. «Δεν συμφωνήσαμε με τον ατζέντη του στους τρόπους πληρωμής», που είναι αναίμακτο και ένα σωρό άλλα.

Ο Ράφικ έχει χονδροπάθεια, αυτό που είχε και ο Λέτο, σε ελαφρύτερη μορφή. Το ελαφρότερα παλιά γιατί σήμερα άγνωστο. Επίσης ανακαλώ ότι στο 2ο μισό της σεζόν ήταν ψιλοχάλια σε απόδοση. Και αναρωτιέμαι μήπως το πρόβλημα επιδεινώθηκε χοντρά και για αυτό δεν δέχτηκε τις εξετάσεις στην Αγγλία. Η επόμενη σκέψη είναι πως αν περίμενε να τον δεχτούν χωρίς εξετάσεις – ειδικά εκεί που δεν είναι Κατάρ και Η.Α.Ε. – είναι βλάκας. Άρα κάτι άλλο ισχύει.

Μήπως όλα αυτά είναι μπουζουριέρα (προπέτασμα); Στον Ολυμπιακό έχουν καταλάβει καλά ότι ο Ιβάν θέλει να πάρει παίκτη απ’ αυτούς, για να δείξει στα Παόκια – και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα – ότι είναι το new big thing της παραγοντικής. Και λένε:

– Παίκτη μας θέλεις στραβάδι του παραγοντισμού για να κάνεις λεζάντα; Σου κάνουμε πάσα το σαπάκι, που το θένε – και καλά – στας Ευρώπας και παντού γύρω ολούθε. Σου φοράμε το παλτό, και όπως είσαι κοντός θα βγάλεις τη μπέμπελη!

😈

Στερνό. Το σενάριο με το Ιβάν είναι ακριβώς αυτό, σενάριο. Ο Βαγγέλης πιάνει κότσο τον παπουτσωμένο γάτο του Πόντου. 😛 Πιασσάρικο μεν, αλλά χωρίς επαρκή συσχετισμό με τα υπόλοιπα πραγματικά δεδομένα.
Τα δεδομένα πάντως δείχνουν ότι η εργασία είναι βρώμα (και τσούλα μαζί). Αν γίνει το αναμενόμενο, δεν πάει ΠΑΟΚ αλλά στο εξωτερικό, ο λόγος που φεύγει, φαινομενικά κόντρα στη λογική, θα είναι οι κατηγορίες για τον παράνομο στοιχηματισμό και τη φοροδιαφυγή, που αποκαλύφθηκε στην αρχή της χρονιάς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: