Εδώ και τώρα αλλαγή ή πάγωμα

Η υπόθεση με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ έχει ανεξήγητα κολλήσει. Ακόμα δεν έχουν παραχωρηθεί τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών. Αυτά είναι τα φρέσκα – σημερινά – νέα.

Η ελπίδα μου είναι να πρόκειται για επικοινωνιακά παιχνίδια, η διαδικασία να έχει προχωρήσει αλλά το κρύβουν για να αποφύγουν πιέσεις και δυσκολίες από τρίτους. Γιατί αν αποτυπώνουν την πραγματικότητα, αυτές οι ειδήσεις είναι προάγγελος ακύρωσης της συμφωνίας. Έχουν περάσει ήδη δυό γεμάτες βδομάδες από τότε που ανακοινώθηκε – μετά Βαΐων και κλάδων – πιθανή μεταβίβαση της ΠΑΕ. Αν χρειάζονται 15-20 μέρες για να περάσουν τα οικονομικά στοιχεία στους ενδιαφερόμενους, αναδύονται οσμές. Δεν είναι το φυσιολογικό.

Για να τα λέμε όλα, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εξ αρχής είχε τεθεί το τέλος του έτους σαν κρίσιμη ημερομηνία (deadline). Ακριβώς 3 βδομάδες από σήμερα, Τρίτη 31/12.

2 Σχόλια to “Εδώ και τώρα αλλαγή ή πάγωμα”

  1. Kanthar0s Says:

    Υπουργέ, διαφωνώ με ενδεχόμενη έλευση του Γιαννακόπουλου. Τέλος πάντων. Δεν ξέρω τι προθέσεις έχει και ποια είναι τα κίνητρά του, αλλά η όλη φάση μού βγάζει προχειροδουλειά.Να ‘χαμε, να λέγαμε. Κλασσικά ελληνικά πράγματα, δηλαδή.

  2. 4minister Says:

    Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου αν δεν είχα διαπιστώσει από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης του ενδιαφέροντος μια συντονισμένη επίθεση από «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους. Ακόμα και από υποτιθέμενα φιλικά κείμενους. Έτσι δεν είμαι σίγουρος για τίποτε απ’ όσα γράφονται. Ακούω μόνο ότι λένε οι δυο εμπλεκόμενοι, Αλ – Γιαν. Τίποτε άλλο. Ούτε κύκλους, ούτε τετράγωνα.

    Μετά το τέλος του έτους θα κρίνω. Αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος ισχύουν όλα όσα υποστηρίζεις.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: