Basket γυναικών, η ερυθρόλευκη ανυπολόγιστη ζημιά.

Μπορεί το πρωτάθλημα να χάθηκε, όπως εξάλλου αναμενόταν από κάποιους από εμάς προσγειωμένους, όταν είδαμε την ποιοτική ανωτερότητα των αντιπάλων «αιωνίων». Όμως η ανυπολόγιστη (ακόμα) ανήκεστος βλάβη έγινε. Από τον πράσινο κόσμο.
Πρώτη πράξη η αυθόρμητη παρουσία το ίδιο βράδυ της κατάκτησης του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών στον Τάφο του Ινδού. Θέμα στο οποίο αναφέρθηκαν – μέσω των κοινωνικών δικτύων – παίκτριες που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους στην ομάδα μας. Δηλώνοντας έκπληξη και κάποια ζήλια. Που αυτές δεν έζησαν τέτοιες στιγμές στην καριέρα τους.
Γιατί η αποθέωση είναι επιθυμία όλων των αθλητών παγκόσμια, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Τους αφροδισιάζει, τους κάνει να νιώθουν μικροί θεοί. Ένα αίσθημα που δεν αγοράζεται με όλα τα λεφτά του κόσμου.
Αλλά η 2η πράξη, στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, ήταν το μεγάλο επίτευγμα. Οι πράσινες έχουν χάσει τον αγώνα και το πρωτάθλημα, αφού υπολήφθηκαν σε απόδοση.
Κανένας όπως από τον κόσμο δεν έφυγε (για να προλάβει τις συγκοινωνίες 😂 ). Όλοι εκεί, απίκο, να τραγουδούν και να επευφημούν τις αθλήτριες της ομάδας τους.
Ξέρετε πόσοι νέοι και ανένταχτοι οπαδικά άνθρωποι θα το σκεφτούν να ενταχθούν στα πράσινα, ώστε την άλλη φορά να μπορούν να το ζήσουν από μέσα και όχι από τους «σωλήνες» (youtube);
Γι’ αυτό είπα, ακόμα ανυπολόγιστο το κέρδος. Θεωρώ ότι σύντομα, σε 1 – 2 χρόνια, θα είμαστε σε θέση να το υπολογίζουμε, να το προσεγγίσουμε, να κάνουμε ταμείο.


Υ.Γ. Είναι απροκάλυπτα ανακριβής ο χαρακτηρισμός αιώνιος, όταν ο αντίπαλος ακόμα δεν έχει κλείσει αιώνα ζωής. Απόλυτα επιτυχημένη ερυθρόλευκη προπαγάνδα, αφού δεν έγινε ποτέ η σωστή ερώτηση: «ποιος αιώνιος και κουραφέξαλα»; Δεν έγινε εδώ και πολλά χρόνια, τότε που είχαν ακόμα 50 – 60 χρόνια ζωής.

Αναρτήθηκε στις Μπάλα σπυριάρα, Volley. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε