Μεγάλοι φίλοι μεγάλης ομάδας

nullΑπό το πρωί της Παρασκευής τα κινητά των «πράσινων» οπαδών πήραν φωτιά, αφού το μήνυμα: «Όλοι ΟΑΚΑ στις 6.30 στην προπόνηση του μπάσκετ. Στηρίζουμε την ομάδα τώρα στις χάρες και στις λύπες μαζί. Και εμείς δεν πετάμε την φανέλα του ΠΑΟ μας με τα 5 αστέρια» άρχισε να κυκλοφορεί με ρυθμούς επιδημίας.

To όλο θέμα ξεκίνησε μετά την ήττα του πρωταθλητή Ευρώπης από το Μαρούσι, για την 2η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας και τη συμπεριφορά του γιου του μεγαλομετόχου Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη, ο οποίος ξέσπασε με βαρύτατες εκφράσεις κατά των παικτών. Περίπου 800 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στους παίκτες.

Τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και οι παίκτες του «τριφυλλιού» ανταποκρίθηκαν στην ενέργεια των οπαδών. Ο προπονητής, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και αντιπροσωπεία της ομάδας βγήκαν έξω από το γήπεδο για να δεχθούν τις επευφημίες των οπαδών.

«Μην τυχόν και φύγεις. Φέρε μας το Κύπελλο, αλλά ακόμη και να χάσεις και τους τρεις τίτλους εμείς θα είμαστε κοντά στην ομάδα», ήταν τα λόγια εκπροσώπου των οπαδών.

Φανερά συγκινημένος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απάντησε: «Ποτέ δεν υπήρχε θέμα να φύγω. Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Σας υποσχόμαστε ότι θα δουλέξουμε πολύ, και πως θα αφήσουμε τη ψυχή μας και τα @ρχίδια μας στο παρκέ. Έχουμε περάσει πολλά. Σας χρειαζόμαστε δίπλας μας. Η ομάδα έχει ανάγκη από στήριξη. Πρέπει να είστε όλοι εδώ», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Από τους παίκτες της ομάδας μίλησε πρώτος ο Βασίλης Σπανούλης. «Ζητάμε συγγνώμη για τις δύο κακές εμφανίσεις», ήταν τα λόγια που… πρόλαβε να πει.

«Μην ζητάς συγγνώμη. Έχετε νικήσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα. Μας στηρίζετε 15 χρόνια, τώρα θα σας στηρίξουμε εμείς», απάντησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. «Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι το τέλος. Σας θέλουμε όμως δίπλα μας», τόνισε στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. «Αυτό που κάνατε σήμερα είναι τεράστια μαγκιά. Έχουμε πει στις χαρές και στις λύπες μαζί. Πρέπει να είστε πάντα ενωμένοι κι αυτό δείχνει πόσο Παναθηναϊκοί και πόσο μάγκες είστε. Αυτό που έγινε σήμερα, δεν έχει ξαναγίνει σε καμία ομάδα», ήταν τα λόγια του «ιστορικού» αρχηγού της ομάδας.

sport-fm.gr

Είναι μια ιστορική μέρα, για τον ελληνικό αθλητισμό, η Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010. Επίδειξη ήθους από πραγματικούς φίλους του αθλητισμού. Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, των χουλιγκάνων και των καταστροφών ξένων περιουσιών. null

Εκτός από τη συμπαράσταση προς την ομάδα, δόθηκε ένα μάθημα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ποιοι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και το άθλημα ευρύτερα. Αυτούς του φίλους θέλει μια μεγάλη ομάδα! Όχι αυτούς που πετάνε κορνέδες …

Προς το Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη «Πράσινη», που τόλμησε να βάλει σημερινό εξώφυλλο «Ξεφτίλα, πετάξτε τις φανέλες» :shock:, έστειλαν ένα ακόμα μήνυμα, το πιο ηχηρό:

Γυρίστε γρήγορα στη σπηλιά σας. Ουγκ!

null

Αν μάλιστα η κυκλοφορία της εφημερίδας πάρει την κάτω βόλτα, το μήνυμα θα είναι εκκωφαντικό! 😉

Αναρτήθηκε στις Μπάλα σπυριάρα. 4 Σχόλια »

4 Σχόλια to “Μεγάλοι φίλοι μεγάλης ομάδας”

  1. Μάγος Says:

    Επίσης ένα μυνήμα στους δημοσιοκάφρους που τόσα χρόνια λένε την καραμέλα πως δεν μας αξίζει σαν οπαδούς η ομάδα του μπάσκετ που έχουμε…
    Σας φένεται απο τα λόγια των παιχτων και του Ζέλικο να βγαίνει κάτι τέτοιο?,ή μήπως το εντελώς αντίθετο!?…
    Απιστεύτη συγκίνηση χθες στο ΟΑΚΑ…

    • 4minister Says:

      Πολύ σωστά, αυτό το ξέχασα! 😀

      Μπορεί λίγοι να είναι αυτοί που ρίχνουν λάσπη, αλλά η ζημιά που γίνεται είναι πολύ μεγαλύτερη. Από ‘δω και πέρα υπάρχει ένα ατράνταχτο επιχείρημα για να τους κλείνει το στόμα.

      Υ.Γ.: Αν ο πληθυντικός είναι για μένα, δεν χρειάζεται. Νιώσε πιο άνετα. 😆

  2. Πρέσβης Says:

    Εδώ φαίνεται η μεγάλη διαφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ως ανώτεροι άνθρωποι που είναι, καταλαβαίνουν πως το ίδιο φαγητό κάθε μέρα το βαριέται και η παπαδιά, η οποία το φτιάχνει στον παπά που λέει το πολύ το κύριε ελέησον.

    Έτσι λοιπόν δεν τρέχει και τίποτε αν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης ξεκουραστεί για μια χρονιά.

    Άλλωστε πρέπει ο οχτρός να μην είναι ανύπαρκτος. Πως αλλιώς θα θεριέψει να ξαναφάει τις σφαλιάρες του; Ε; Πως;

  3. 4minister Says:

    Και για μένα δεν τρέχει τίποτε αν δεν πάρει κάποιο τρόπαιο φέτος. Αλλά, όταν λέει ο Ζέλικο «θα αφήσουμε τη ψυχή μας και τα @ρχίδια μας στο παρκέ», ο αντίπαλος πρέπει να πάρει καλού-κακού τα μέτρα του.

    Πλένει σχολαστικά την «περιοχή» του, 😛 , βάζει μερικές σταγόνες άρωμα και χαλαρώνει. 🙄 Αυτά αρκούν.

    Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Πεντάστερος! :mrgreen:


Σχολιάστε