Σφαγή στο γόνατο στη Λάρισα

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα Κώστας Πηλαδάκης, μετά τη διαιτησία του εκδοροσφαγέα Τάσου Παπαπέτρου και των πλάγιων Πέτρου Χριστοδούλου και Γιώργου Δανέζη στον αγώνα ΑΕΛ – Πανσερραϊκός. Οι ίδιοι – τυχαίο δεν νομίζω 👿 – είχαν σφυρίξει και τον αγώνα του 1ου γύρου Πανσερραϊκός – ΑΕΛ, όπου πάλι είχαν … θριαμβεύσει, τον «είχαν σφυρίξει» στη Θεσσαλική ομάδα.

Αυτή τη φορά τα κατάφεραν καλύτερα. Μέχρι παραποίηση των κανονισμών έγινε, αφού ο πλάγιος εκδοροσφαγέας Γιώργος Δανέζης (δεξιά φωτό) έδωσε οφσάιντ από πλάγιο-άουτ! 😯 Εκτός τα κλασικά … ανθρώπινα λάθη, ένα πέναλτι που δεν … είδαν, μια αποβολή που … είδαν σε ηλεκτροσόκ του απόφοιτου θεατρικής σχολής και τερματοφύλακα των Σερρών Γουμάγια.

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Ο διαιτητής από την Αθήνα Τάσος Παπαπέτρου γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1985, έβγαλε τη σχολή διαιτησίας το 2002, έχει ύψος 1.90 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην μεγάλη κατηγορία, είναι ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» της ΚΕΔ. Είναι λογιστής και εργάζεται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα. Σύμφωνα με το προφίλ του στο facebook ακούει Χατζηγιάννη και Κιάμο, είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και μισεί την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Παρότι είναι ρέφερι του πίνακα της Football League ο … συγχωρεμένος :mrgreen: Βασάρας τον όρισε στο Καυτανζόγλειο στο Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός (0-0), κάνοντας χρήση του κανονισμού των ανοιχτών πινάκων. Ήταν το δεύτερο που είχε σφυρίξει το 2011-12 στα μεγάλα σαλόνια, καθώς στις 11 Δεκεμβρίου 2011 σφύριξε το Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 2-1. Στη Football League είναι η τρίτη του σεζόν, ενώ το διάστημα 2006-09 σφύριζε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, όπως ονομαζόταν τότε η σημερινή Football League 2.

Στον Ολυμπιακό έχει ξαναμπεί ως τέταρτος σε τρία φιλικά παιχνίδια του. Η αρχή έγινε σε αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα και ακολούθησαν οι ορισμοί του σε αυτά του καλοκαιριού, Ολυμπιακός-Γουέστ Μπρόμ και Ολυμπιακός-Γαλατασαράι.

Στην περίπτωση του Τάσου Παπαπέτρου το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, καθώς είναι μοναχοπαίδι του παλαιού διαιτητή Γιάννη Παπαπέτρου, ενός ζωντανού θρύλου :mrgreen: , ο οποίος σφύριζε στην Α’ Εθνική το χρονικό διάστημα 1994-99. Έχει μείνει στην μαύρη ιστορία του ποδοσφαίρου από τη διαιτησία του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (1-2) τον Οκτώβριο του 1998 και όχι μόνο. Στο επεισοδιακό ματς ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς είχε ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει με τον Κώστα Φραντζέσκο. Δόθηκε πέναλτι στον Γκόγκιτς όταν ανατράπηκε από τον Τάσο Κατσαμπή, ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ, ο κόρακας έδωσε πέναλτι αλλά όχι κόκκινη κάρτα (ο Κατσαμπής ήταν τελευταίος)! Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έκανε το 1-2 και κάποιες άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα. Στο 83ο λεπτό ο Τάκολα, μετά από φάουλ του Φραντζέσκου, έκανε το 2-2, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για χέρι! Κάπου εκεί έγινε ο κακός χαμός.

Περίπου 100 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το ματς διεκόπη για αρκετή ώρα. Μόλις τα πράγματα ηρέμησαν λίγο ο παρατηρητής του αγώνα είπε την αλησμόνητη ατάκα: «σφύρα το να φύγουμε» 😛 , ο Παπαπέτρου σφύριξε το ματς στο 84ο λεπτό και άρχισαν να τρέχουν!

Για την ιστορία το ματς δεν τελείωσε ποτέ! 😯 ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μηδενισμό και τρεις αγωνιστικές. Αλησμόνητες εποχές της Καλύβας του Μπάρμπα Θωμά, «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι υπόλοιποι να πάνε να … κάνουν σεξ»!

Σημειώστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τα 3 κορακοονόματα, Παπαπέτρου – Δανέζης – Χριστοδούλου, γιατί … θα πάνε ψηλά. Έχουν όλα τα … προσόντα. 😀

Αφιερωμένο σε όσους δεν πιστεύουν ότι δίνεται οφσάιντ από πλάγιο, στο 1:25 του βίντεο:

🙄

Στερνό. Ο Πηλαδάκης είχε σουίτα στο Καραϊσκάκη επι Κόκκαλη και η Λάρισα, παρά τα αντιθέτως διαθρυλούμενα, ανήκε στα «φιλικά» σωματεία. Επί Μαρινάκη χάλασε η συγγενική σχέση και τα βλέπετε τα αποτελέσματα. Η τιμωρία λειτουργεί και ως παράδειγμα στις άλλες ομάδες για το τι θα πάθουν αν δεν είναι … συνεργάσιμες. Ένας άλλος λόγος που τον έχουν στο … εκτελεστικό απόσπασμα, είναι ότι στην καφετέρια που έχει (είχε) με τον Αντώνη Ρέμο στη Γλυφάδα έκαναν τις … συνελεύσεις τους Τσακογιάννης και Μπέος, οπότε ίσως γνωρίζει … θέματα και ζητήματα. Μπορεί το καλοκαίρι των στημένων να κυκλοφόρησε η φήμη ότι το πουλάκι που κελάηδησε ήταν πρώην πράσινο, αλλά ίσως να ήταν από τον κάμπο τον πλατύ. Τέλος, ο πιο σοβαρός λόγος είναι ότι έχουν σκάσει όλοι που έφτιαξε το γήπεδο, γιατί γνωρίζουν πόσο σημαντικός παράγοντας είναι για την πρόοδο μιας ομάδας σε βάθος χρόνου. Η μοναδική άλλη ομάδα που έχει δικό της – κατά κάποιο τρόπο – γήπεδο είναι ο Ολυμπιακός και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που «τα χάλασαν», γιατί διείδαν ένα σοβαρό ανταγωνιστή. 😉

Αναρτήθηκε στις Μπάλα ξώραφη. Ετικέτες: , . 5 Σχόλια »

5 Σχόλια to “Σφαγή στο γόνατο στη Λάρισα”

  1. Kanthar0s Says:

    Μλκ, δεν γίνεται να έδωσε οφσάιντ από πλάγιο άουτ. Δεν γίνεται να έδωσε οφσάιντ από πλάγιο άουτ. Απλά δεν γίνεται. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  2. the bgt Says:

    Αποκλειστηκε η Μπαρσ..ο ΟΣΦΠ αποψε…(ουτε κρυο ουτε ζεστη μου κανει). Και τωρα πως θα δικαιολογουμε ολο το παρασκηνιο που σπρωχνει τον ΟΣΦΠ (και τον ΠΑΟ στο γκρεμο-μαζι με τον «εγγυητη»)??
    Θα πιανει το επιχειηρημα μα ο ΟΣΦΠ εχει την καλυτερη ομαδα, ουτως ή αλλως θα κερδιζε, προκρινοταν,κατακτουσε το πρωταθλημα, το Τσου-Λου, το Εβερεστ, κλπ. κλπ??

    Κοιτα που σκασε ο γαυρος αποψε…τα ποδαρια τους δε μπορουσαν να παρουν κι επεφταν απο τους τραυματισμους ενας-ενας. Κατα τα αλλα, οι αναβολες δεν εγιναν για να ευνοηθει ο σκασμενος.

    Βεβαιως- βεβαιως! 😛


Σχολιάστε